VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Aurelia Vasilică

Aurelia Vasilică

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Mistreţului

Studii: Universitatea de Stat „I. Creangă”, Academia de Administrare Publică

Starea civilă: Căsătorită, doi copii

Pasiuni: Lectura, călătoriile şi fotografia

Prezentator de ştiri „PRIME TV”

Frumoasă, profesionistă şi senzuală, pentru ea timpul parcă s-a oprit în loc. Se pare că anii în care şi-a crescut copiii au trecut prin suflet şi se încăpăţinează să-şi lase amprenta pe chipul ei. Este la fel de pozitivă la ecran ca şi în viaţă, emană căldură şi are o putere enigmatică ce izvorăşte din interior. Adulţii o admiră pentru că insuflă încredere, copiii, pentru că are o voce caldă şi duioasă. Se dedică total şi nu acceptă jumătăţile de măsură. Şi-a consacrat viaţa televiziunii – în luna mai a sărbătorit 20 de ani de activitate.


1. Decizia de a merge să fac televiziune am luat-o spontan, pe când eram studentă în anul al doilea, eram căsătorită şi o aveam deja pe Diana (fiica mai mare). Mulţi ani au trecut fără să mă întreb dacă merită sau nu această muncă istovitoare, trezindu-mă la 4 dimineaţa şi ieşind de la serviciu după 12 noaptea. După două decenii de muncă însă, am ajuns să înţeleg că televiziunea mi-a oferit clipe unice, pe care aş fi putut să nu le aflu niciodată.

2. Mă simt fericită când reuşesc să fac fericit pe cineva... Un om apropiat, un bătrân la colţ de stradă, un copil cu mâna întinsă sau un câine vagabond. Mulţi zic că vor să ajute, dar totul se reduce doar la dorinţă. Eu prefer să şi acţionez.

3. Familia mea este cetatea mea. Aici, îmi pot oricând încărca  bateriile, pentru a face faţă provocărilor vieţii.

4. Viaţa? O tablă de şah... Mă implic cu multă pasiune şi responsabilitate. Încerc să mut piesele de joc frumos, astfel încât, la finalul partidei, să nu-mi fie ruşine să dau socoteală...

5. Fiecare ştire pe care o prezint îşi lasă amprenta în sufletul meu. În cazurile grave, rog colegii din regie să-mi scoată sunetul din căşti, pentru că altminteri risc să prezint următoarea ştire cu ochii în lacrimi.  

6. Să greşeşti e omeneşte. Oricine merită a doua şansă, unii – a treia, alţii – chiar a patra... Dar, cum fiecare regulă are şi o excepţie, consider că nu le-aş acorda nicio şansă pedofililor. Oroarea crimelor săvârşite de ei îi lipseşte de orice speranţă de a fi iertaţi.

7. Puţini ştiu că sunt doctorul casei. De mulţi ani ii tratez pe ai mei cu remedii naturiste şi produse homeopatice. Un pic sunt şi designer. Modific, practic, toate hainele procurate. Cred că nu m-aş implica doar în rochiile create de  Valentina Vidraşcu – sunt extraordinare şi vreau şi eu una!   

8. Sunt adepta alimentaţiei sănătoase şi prefer mancarea proaspăt gatită.  Acum sunt în căutarea unui frigider fără gheţărie.

9. Există lucruri şi abilităţi pe care mi le-aş dori, încă. Mi-ar fi plăcut să pot picta un... „Lac de nuferi” (Monet este pictorul meu preferat).

10. Fericirea nu trebuie aşteptată. Ea trebuie creată cu mâinile proprii. Altfel, riscăm să nu-i aflăm niciodată gustul…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Взять её до себя к себе замечательные женщины мне всегда по душе!это сообщение только ей и ни иначе как Pimele stirii и от всей души хочу с не с вами поговорить про угодное и про разное красивое!
Сообщение только ей и никому иначе!
Аурелия
Женя   -  
28 Mai 2015, 10:38
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău