VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Aurelia Radu-Dodu

Aurelia Radu-Dodu

Comentează

Zodia: Leu în anul Câinelui

Studii: Masterat USMF, masterat în management sanitar

Starea civilă: căsătorită

Pasiuni: colectează vinuri bune

Directoarea „On Clinic”

Este un amestec energetic de femeie puternică, solară şi sufletistă, de-ţi vine greu să-ţi dai seama care este sursa ei de energie debordantă. Cert este că partenerii ei de afaceri din Israel au toată încrederea în ea. Este cel mai bun prieten pentru fiica sa şi cea mai frumoasă femeie pentru bărbatul care o iubeşte. Oare asta e puţin?


1. Dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, de a le oferi speranţă şi bucurie pentru o viaţă frumoasă m-au îndemnat să fac medicină.

2. Sunt o femeie alintată de soartă. Nu aş schimba nimic în viaţa mea, însă lucrez zi de zi să îmbunătăţesc vieţile celorlalţi.

3. Superficialitatea îmi este inamică, la fel neîncrederea sau speranţa dobândirii unei cariere de succes doar prin noroc. Fără muncă, pasiune şi perseverenţă, nu poate fi  construit ceva durabil!

4. În ce se măsoară fericirea? În endorfine?! Spre ea nu poţi călători, nu o poţi poseda, purta sau consuma. Fericirea înseamnă să trăieşti fiecare minut cu dragoste, pace şi gratitudine.

5. Suntem o verigă într-un lanţ al echilibrului şi tot ce se întâmplă este consecinţa unor factori... sau a destinului.

6. Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi în privinţa stilului de leadership. Principalele caracteristici ale bărbaţilor de afaceri sunt spiritul autonom, independent şi competiţional. Femeile mizează în business pe relaţii, interdependenţă şi cooperare.

7. Atât la serviciu, cât şi în afara lui, sunt un bun ascultător. Acest fapt mă ajută enorm la evitarea conflictelor. Secretul cel mare – o cafea la un răsărit de soare, un cuvânt cald, un zâmbet şi tendinţa de a fi mai exigent cu tine şi mai tolerant cu semenii tăi.

8. Am înţeles că nimic din ce am făcut în viaţă nu a fost mai preţios decât copilul  meu.

9. Vorbesc cu Dumnezeu foarte des. Credinţa este ceva mult mai profund decât doar canoanele bisericeşti, e ceva de care nu te poţi dezice. Credinţa nu se măsoară în câte zile ai ţinut post, ci prin cât de mult respecţi valorile de bază ale religiei – să ajuţi oamenii, să nu furi, să fii onest…

10. Dintotdeauna m-am temut de gândurile mele...

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău