VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Aurelia Gîrbu

Aurelia Gîrbu

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Cocoşului

Studii: Facultatea de Business şi Administrare, ASEM, Academia de Administrare Publică pe lângă Preşedintele RM, Facultatea de Drept

Starea civilă: căsătorită, un copil

Pasiuni: gătitul, lecturile, şofatul

Proprietara magazinului „Ethiopia Coffee&Tea”

Este o împătimită de cafea. De cea mai bună cafea. „Jamaican Blue Mountain” este una dintre preferate. Încă de pe timpurile în care cu toţii „savuram” nescafeurile din cutii enorme, ea îşi bea ceaşca de cafea englezească trimisă cu mare grijă din Londra. Aurelia Gîrbu şi-a construit afacerea cu atâta dragoste, încât în puţinii metri pătraţi ai magazinului, au încăput cele mai faimoase şi de calitate soiuri de cafea şi ceai din întreaga lume. Alături de renumita veselă „English Fine Bone”. Încă nu simţiţi aroma?


1. Îmi aduc aminte până la cele mai mici detalii ziua în care am decis că munca mea va avea parfum de cafea. Lucram într-o companie privată. Era o zi aglomerată şi cafeaua mea, ultima din oficiu, cred că se răcise deja de vreo trei ori. La un moment dat, m-am trezit că nu pot împărţi cana cu cafeaua rece cu directorul. El a scuipat în cana cu cafea. Stupefiată, m-am ridicat, mi-am luat geanta şi am plecat. Peste câteva luni, fiul meu, care se afla la studii în Londra, mi-a dat ideea unui coffee shop. După o noapte nedormită, am acceptat propunerea. Peste câţiva ani, i-am mulţumit din toată inima colegului pentru fapta sa.  

2. Toate dimineţile mele încep cu o cafea bună, gustoasă, aromată… făcută de soţul meu dimineaţa devreme. Cred că nu există stare de bine mai frumoasă decât în acea dimineaţă când eşti îmbrăcată sumar, îţi savurezi cafeaua pe terasă şi te uiţi cu bucurie la viaţă.

3. Oamenii care mi-au influenţat viaţa sunt părinţii, soţul şi băiatul meu. Tata nu a ajuns să mă vadă mare. Dar ştiu că este îngerul meu păzitor. Sper că nu l-am dezamăgit.

4. Mă trezesc şi mă culc cu gândul la Dumnezeu. Am un copil departe şi mă rog să aibă grijă de el.

5. Femeile depun mult mai mult suflet în tot ceea ce fac, inclusiv în afaceri. Dacă un bărbat te poate jigni, atunci o femeie îşi va face griji neapărat dacă clientul ei a ieşit mulţumit din magazin.

6. Nu există o a doua şansă, dacă vorbim de trădări. Poate doar un loc de „bună ziua”. Cu parul în cap nu dau. Nu suport înşelăciunile şi minciunile.

7. Copilul şi familia mea sunt cele mai mari realizări ale mele. Am fost în culmea fericirii când fiul meu a fost angajat la una dintre cele mai prestigioase instituţii financiare din Regatul Unit. A trecut prin 60 de interviuri de angajare timp de peste un an. Şi a reuşit.

8. Puţini ştiu că sunt o mamă nebună de n-am pereche, dacă nu vorbesc cu Nelu de câteva ori pe zi, sunt în stare să iau avionul. Că sunt un om deschis. Plâng des. Am cerinţe mari, de la tot, de la mine, de la viaţă, de la cei din jur. Da, şi îmi plac pantofii la nebunie.

9. Prefer să fiu ca o carte necitită, îi las soţului pagini necitite şi, sper, captivante. Nici nu mai este interesant să ştie totul. Oricum, bărbaţii dorm noaptea mai liniştiţi decât femeile.

10. Oamenii trebuie să creadă în forţele proprii. Cu siguranţă, dacă crezi în tine, ajungi acolo unde vrei să ajungi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău