VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Aura

Aura

Comentează

Zodia: Săgetător în anul Mistreţului.
Studii: Academia de Muzică, Catedra dirijat coral.
Starea civilă: căsătorită, două fete.
Pasiuni: muzica

Interpretă

În acest an, Aura face 20 de ani de activitate artistică, având în palmares zeci de hituri, agenţia sa de evenimente este pe roate, iar de curând a devenit editorul revistei „Nunta”. Acasă o aşteaptă în fiece seară zburdalnicele sale fiice Lori şi Beti şi colonelul Veaceslav, care în familie este, pur şi simplu, tătic şi soţ iubitor. Ce poate fi mai frumos pentru o femeie artist? Aura ştie: „puţin mai mult timp liber”, care i-ar permite să savureze serile acasă, şi nu la muncă.


1. Chiar nu vreau să mă las în voia sorţii, pentru că nu se ştie unde te duce ea. De fapt, trebuie să o ţii din strâns de parcă ai conduce o maşină, să nu apuci în stânga sau în dreapta, să fii foarte atentă la tot ce se întâmplă în viaţa ta. Nu suntem roboţi, mai dăm şi în bară, uneori emoţiile ne iau pe dinainte exact ca în trafic şi ţi se întâmplă să faci nişte accidente stupide, din neatenţie.

2. Am înţeles că dacă nu mă implic în totalitate în ceea ce fac, nu-mi iese categoric nimic. Sunt persoana căreia în viaţă i se dau multe lucruri, dar numai prin foarte multă implicare şi muncă.

3. Întotdeauna am admirat femeile care pot să facă milioane şi m-am întrebat oare cum o fac.

4. Apreciez oamenii care, înainte de a face un pas, se informează foarte mult, gândesc îndelungat, analizează. În această privinţă, nu prea sunt de lăudat. Uneori, sunt foarte uşor de convins.

5. Pentru mine, contează independenţa, şi în societate, şi în relaţii. Chiar dacă îmi duc viaţa cu un colonel, în casa noastră nu este loc de armată şi nu ar fi fost niciodată. Relaţiile în familie sunt mai mult decât democratice.

6. Fetele mele sunt deosebite. Ele sunt marea mea realizare pe care am aşteptat-o mult. Sunt, de fapt, un dar de la Dumnezeu. Ele nu sunt vedete, nu cântă, dar popularitatea lor deja a acoperit popularitatea mea şi deseori sunt prezentată ca fiind mama lui Lori şi Beti.

7. Poate pare banal, dar mă doare tot ce este global. Mă sperie în ultimul timp catastrofele ecologie. Auzim de un cutremur sau uragan şi nu ne dăm seama că va veni momentul când ni se poate întâmpla şi nouă să fim sub incidenţa lor.

8. Mă miră faptul că persoanele care sunt mai conflictuale şi mai directe uneori sunt mai stimate, din frică poate. A devenit o normă, dar nu asta trebuie să fie norma. Omul care este cumsecade trebuie stimat.

9. Trăim timpuri când nu trebuie să luăm în seamă totul, dar cum să nu iei în seamă obrăznicia, cum să râzi şi să taci?

10. Naşul meu mi-a zis odată: „Nu poţi să placi tuturor. Dar să ştii că dacă 51 la sută dintre ei te adoră, asta este mult.” Iar eu vreau să cred că este aşa. Zi de zi simt recunoştinţa publicului şi sper că acesta este sincer cu mine. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău