VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Angela Gonţa

Angela Gonţa

Comentează

Zodia: Leu în anul Calului

Studii: Jurnalism, USM

Starea civilă: celibatară

Pasiuni: sportul şi lectura

Prezentatoare „PRO TV Chişinău”

Etalon, profesionistă, curajoasă, emancipată, amabilă când consideră de cuviinţă şi bătăioasă când i-o cere meseria – despre femeia şi jurnalistul Angela Gonţa s-au scris şi vorbit destule şi, cu siguranţă, se va mai face şi mai departe. Are ea grijă de asta prin modul său de a fi şi de a munci. A prins momentul oportun şi, ca o „leoaică” veritabilă, nu l-a mai lăsat să plece. A crezut în şansa sa, iar perseverenţa şi munca i-au adus un loc de frunte în media de la Chişinău.


1. Sunt leoaică. Destul de blândă, dacă e să facem o comparaţie cu prietenele mele din aceeaşi zodie. Dar ştiţi cum se spune, leoaica blândă mai şi zgârie din când în când.

2. De-a lungul carierei mele, am avut multe ispite. Oferte de muncă fie cu mai mulţi bani, fie cu un program mai lejer. Am avut însă răbdare şi, cu timpul, am obţinut tot ce mi-am dorit pe plan profesional.

3. Înainte de a condamna pe cineva, mă pun în locul lui, încerc să înţeleg ce l-a făcut să acţioneze într-un fel sau altul. Nu întotdeauna îi dau dreptate, dar cred că orice om merită a doua şansă. Poate, pentru că şi eu uneori am nevoie de ea.

4. Îmi place să urmăresc femeile, să le ascult poveştile şi experienţele, dar cu bărbaţii comunicarea e mai simplă. Ei nu au nevoie de cinci complimente pe minut şi nici nu sunt atât de supărăcioşi la ironiile care-mi mai scapă.

5. Doar eu am observat că bărbaţii preferă să dăruiască trandafiri roşii? Poate pentru că se zice că se asociază cu iubirea şi pasiunea. Sau pentru că sunt flori scumpe şi cred că aşa îşi impresionează iubitele. Mie îmi plac toate florile, îmi oferă o stare de bine.

6. Nu-mi place să vorbesc despre mine, iar interviurile pe care le mai dau revistelor din când în când sunt o teroare pentru mine. Îl salut pe această cale pe Marcel Toma! Totuşi, funcţia pe care o deţin mă obligă să respect regulile companiei pentru care lucrez, aşa că încerc să fac faţă situaţiei.

7. Femeile din Moldova sunt mai tari decât bărbaţii, exemplu fiind echipa PRO TV, unde majoritatea angajaţilor sunt femei. Şi dacă dăm o fugă prin satele Moldovei, chiar ne convingem că ţara asta se ţine pe femei.

8. Trebuie să credem în ceva, pentru că fără credinţă şi speranţă e greu de trăit.

9. Dimineaţa... Sunt genul de om care are nevoie de cel puţin o oră ca să se trezească după ce s-a sculat din pat. Mofturoasă, arţăgoasă... Ce să vă povestesc? Greu de suportat!

10. Femeia poate rezista cataclismelor, e fapt demonstrat. În schimb, devine vulnerabilă când i se rup colanţii. Dacă se duce şi tocul pantofului...

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mama ta e profesoara de euducatia tehnologica?
catea   -  
18 Noiembrie 2013, 21:13
Sus ↑
nu, mama ei e milionara acum :)
ala   -  
24 Noiembrie 2015, 09:13
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău