VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Angela Gladei

Angela Gladei

Comentează

Zodia: Leu în anul Şobolanului

Studii: Facultatea de Istorie, USM,  MBA GGSB

Starea civilă: căsătorită.

Pasiune pentru muzee, locuri cu încărcătură istorică şi pentru lectura istorică

Director „Total liesing”

Plăcută şi uşoară în comunicare, Angela este o companie care îţi aduce multă stare de bine.  A ajuns să fie expert financiar din întâmplare, dar asumat. După ce a absolvit Facultatea de Istorie la USM, a avut de ales între muncă ingrată de profesor şi alta insignifiantă de secretară la o bancă. Ultima era mai bine remunerată, aşa că, din considerente pragmatice, a şi acceptat-o. Ulterior, s-a regăsit în meseria de finanţist, considerând-o astăzi una creativă şi evolutivă. Are două fiice şi un soţ care o adoră.


1.  Viaţa mea a luat o altă turnură atunci când mi-am întâlnit sufletul pereche. Cu el am dat naştere celor două fete şi m-am angajat la o bancă, fiind la acel moment un simplu absolvent al Facultăţii de Istorie a USM.

2. Cred că aş putea face multe alte meserii: aş creşte flori, aş sădi o livadă, aş deschide un centru de instruire în afaceri sau aş consulta întreprinzătorii să-şi structureze mai bine afacerile.

3.
Ştiu să fiu femeie şi să fiu puternică. Neştirbind din feminitate, pot să fac faţă provocărilor vieţii.

4. Noi, oamenii, suntem pasibili de greşeală. Sunt pozitivistă şi cred că, de regulă, prima dată acestea sunt făcute fără anumite intenţii, aşa că acord a doua şansă.

5. Sunt blândă cu oamenii care îmi înţeleg corect esenţa şi mă abordează ca atare, dar mă transform în leoaică ori de câte ori trebuie să joci după regulile junglei.

6. Fericirea este un parcurs, şi nu o destinaţie, dacă e să parafrazăm clasicul.

7. Să strig cuiva „Eşti un dobitoc!“ ar însemna, de fapt, să cobor la nivelul lui, mai degrabă aş încerca să ridic nivelul discuţiei.

8. Până aici, nu am nimic de ascuns din viaţa mea personală, sunt o fire sinceră şi mai sunt şi norocoasă.

9. O femeie iese în evidenţă atunci când are o atitudine naturală, firească, este încrezătoare în forţele proprii şi, respectiv, face lucruri frumoase. Lucrurile frumoase izvorăsc din sufletul femeii, sunt în concordanţă cu bunătatea acesteia, cu puterea de a înfrunta încercările vieţii fără a se schimba, fără a se împietri. Pentru aceasta însă, este importantă automotivarea, a cărei sursă este, deseori, o zi cu mult soare.

10. Bărbaţii nu vor şti niciodată despre noi, femeile, cum gândim,  de ce facem aşa, şi nu altfel, cum putem să arătăm mereu impecabil şi, în sfârşit, de unde ştim asta.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

dar nuu pot da prima rata pot sa platesc maii multii bani pe luna dar de prima rata nustiu cum sa procedezi cu ce ati putia sa ma ajutati
vreu sami procur masina in credit   -  
11 August 2015, 19:20
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău