VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Angela Covali

Angela Covali

Comentează

Zodia: Taur în anul Iepurelui

Studii: USM, Facultatea Limbi şi Literaturi Străine

Starea civilă: Necăsătorită

Pasiuni: Colecţionez bibelouri cu chip de îngeri

Director Advanced Media Mind/Aegis Media Moldova

Trăieşte fiecare zi din viaţa ei, molipsindu-i pe cei din jur de pasiunea cu care descoperă locurile, caracterele, culisele şi jocurile nesesizate de ceilalţi. Este una din foarte puţinele care ştie cu exactitate ce vrea. În ciuda puterii şi siguranţei pe care le emană, este foarte sensibilă. De multe ori o dor lucruri pe care alţii nici nu le observă. Dar, dincolo de asta, este un om fericit. E fericită pentru că face ce îi place, pentru că este apreciată, pentru că are visuri, mari şi mici, dar care sunt ale ei şi pe care aşteaptă cu emoţie să le trăiască…


1. Sunt un om care se simte bine cu el însuşi. Am învăţat că în viaţă faci şi bune, şi rele, şi că nu trebuie să treci pe lângă cele rele crezând că ai făcut bine. Trebuie să fii corect cu tine însuţi.

2. Dacă nu ţi-e măcar puţin frică de ceea ce vrei să faci, atunci nici nu merită să te apuci de acel lucru.

3. Nu mai pot fi uşor deziluzionată, pentru că ştiu ce vreau. Ştiu când să las de la mine şi când pot să mă comport ca o răsfăţată. Indiferent că e vorba de relaţii sau stil de viaţă – totul parcă e presărat cu praf de minune.

4. În Moldova de astăzi este încă nevoie să explicăm oamenilor că a avea bani sau a fi bogat nu este un lucru rău. Aş vrea ca lumea să înţeleagă că nu toţi bogaţii sunt bogaţi pentru că le-a picat ceva din cer. Cei mai mulţi au muncit enorm şi au învăţat lucruri pe care pot să le transmită şi altora.

5. E adevărat, succesul te poate îmbăta, dar în acelaşi timp oamenii îşi găsesc echilibrul în munca lor şi, până la urmă, ajung să-l privească ca pe ceva necesar pentru a continua ceea ce au început.

6. Lumea publicităţii în care trăiesc profesional e foarte dinamică, interactivă, care îmi ţine mereu creierul treaz. Pentru mine, publicitatea este mai mult o stare decât o meserie. Aici se munceşte mult, repede, pentru că aşa cer clienţii, iar în ea este loc doar de oameni cu idei pe bandă rulantă.

7.  În lumea media principiul "love&hate" guvernează relaţiile dintre agenţii. Aici, pe lângă bani, intervin şi orgoliile, care amplifică lupta. E un business cu cifre multe, dar şi cu valoare artistică – o combinaţie întotdeauna explozivă. Oricum, este avantajos să fii femeie în meseria asta. Este o lume a stilului şi a esteticului, iar acestea sunt chiar atributele unei femei.

8. Iubesc fiecare aspect al muncii mele. Ceea ce mă inspiră îndeosebi este faptul că pot să lucrez la mai multe proiecte în acelaşi timp, iar astfel activităţile sunt întotdeauna provocatoare.

9. Vreau să mă trezesc într-o zi cu sentimentul de mândrie cetăţenească pentru Moldova – suntem un popor minunat, cu istorie veche şi răsunătoare. Avem idei şi valori, doar că nu ştim a le capitaliza. Patriotismul meu se rezumă la admiraţia pentru o listă cuprinzătoare de scriitori, actori, mai nou, sportivi, medici… oameni simpli, dar cu bun-simţ.

10. Fericirea nu este un trofeu cucerit şi nu presupune să ai succese în toate. Pentru mine, fericirea e acea stare de bine pe care o simţi mai intensă decât tot ce ai trăit deja şi mai puţin intensă decât cele ce vor urma... Sunt mii de motive pentru care mă simt împlinită şi îi mulţumesc sorţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău