VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Angela Beşelea

Angela Beşelea

Comentează

Zodia: Balanţă în anul Caprei.
Studii: economistă
Starea civilă: căsătorită.
Pasiuni: înotul, gastronomia

Proprietara companiei „Tronex-com” şi a brandului „StillFerro”

Viaţa a făcut-o să fie realistă şi să nu „zboare printre nori”. Angela Beşelea a decis să lanseze un business mai mult dintr-o necesitate financiară, iar visul şi dorinţa ei de a face mai mult decât atât au făcut ca, pe parcursul anilor, să deţină o companie creativă ce lansează pe piaţă obiecte unice din fier forjat. A câştigat în timp încrederea partenerilor, dar atunci când este vorba de negocieri, îi pune pe toţi pe acelaşi cântar. Ştie să ierte şi crede că fiecare are dreptul de a greşi.


1. Fericirea este momentul când ceea ce gândesc, vorbesc şi fac sunt în perfectă armonie. Fericirea depinde de noi.

2. Chiar dacă în urmă este un „ieri” lung şi obosit, întotdeauna întâlnesc dimineaţa cu un zâmbet. Mă consider un om norocos când aud „Bună dimineaţa!”, pentru că trăiesc şi sunt în viaţă, pentru că respir şi mă bucur de darurile vieţii.

3. Afacerea este afacere, nu se împarte între fete şi băieţi. Dar atuul femeii în afaceri este faptul că e flexibilă. Spre deosebire de bărbaţi, atunci când în faţa unui femei se închide o uşă, ea numaidecât nu-şi pierde speranţa şi o încearcă pe a doua.

4. Sunt în continuă mişcare şi dezvoltare. Am un orizont larg deschis şi aş putea să activez în diferite domenii.

5. Bărbaţii de fapt nu ştiu că după fineţea femeii se ascunde puterea, că lacrima este felul de a-şi exprima bucuria, tristeţea, dragostea, durerea şi că femeia luptă pentru lucrurile în care crede.

6. În situaţii de conflict, las emoţiile la o parte şi caut să aplanez cu tact astfel de împrejurări discordante cu natura mea.

7. A avea o viaţă personală este un lucru extrem de complex. Viaţa personală este o aspiraţie pentru cei deştepţi şi puternici. Pentru ceilalţi, este un chin.

8. Nimeni nu poate fi între mine şi cei trei copii ai mei. Ei sunt universul meu, pentru ei trăiesc.

9. Prin fapte bune, sufletul ţi se umple de mulţumire. Nu mulţi sunt capabili de a săvârşi fapte mari, dar fiecare din noi are puterea de a face fapte mici cu bună credinţă şi dragoste mare.

10. Dragostea nu poate fi definită, ea se simte, arde de-a pururi în gând. Ea nu îmbătrâneşte şi nu moare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău