VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Alla Zingan

Alla Zingan

Comentează

Zodia: Fecioară în anul Calului

Specialitatea: contabilitate şi activităţi bancare

Starea civilă: căsătorită, creşte o fată

Pasiuni: filmele şi lectura

Proprietara şi top managerul site-ului Zingan.com

Conduce trustul media „Zingan.com”, cel mai de succes produs pe filiera sa, în tandem cu soţul ei, Pavel. Nu mai contează faptul că a nimerit în media absolut întâmplător, doar pentru că soţul ei avea nevoie de susţinere după ce a iniţiat un nou proiect – nici nu a avut de ales. Acum, după ce afacerea a contabilizat peste zece ani, sesizează că îi place ceea ce face şi i se potriveşte. Nici nu-şi închipuie cum ar fi o dimineaţă fără primele ştiri citite pe internet.


1. Omul care mi-a schimbat soarta a fost tatăl meu. Adoptiv, după cum am aflat la 25 de ani. A venit la orfelinat cu actele pregătite pentru a înfia o altă fetiţă, dar s-a răzgândit după ce m-a văzut. Ceva l-a făcut să-şi schimbe decizia. Cineva, mai degrabă – îi sunt recunoscătoare pentru toată viaţa!

2. Nu sunt femeie-vânător. Nu sunt femeie-artist. Nu sunt femeie-luptător. Sunt femeie-soţie!

3. Nu pierdeţi timpul pentru a mă supăra – nu aveţi nicio şansă să mă transformaţi în „fiară”.

4. Dacă să te trezeşti şi să pregăteşti dejunul înseamnă o faptă eroică, Pavel se pricepe de minune să mă mobilizeze la fapte eroice.

5. Nu vorbesc dimineaţa cu mine. Nu caut gânduri filosofice. Nu-mi pun întrebări, existenţiale – cu atât mai puţin. Nici nu ai despre ce vorbi cu o femeie abia trezită din somn…

6. De fiecare dată când încerc să ridic un sistem de reguli de viaţă, se întâmplă ceva care îl transformă în praf. Aşa am învăţat principala regulă: fiecare perioadă şi stare din viaţă are regulile sale, foarte flexibile şi ele.

7. Fericirea mea se măsoară în kilogramele de mâncare pe care le prepar pentru ai mei, în paginile cărţilor pe care le citesc şi în kilometrii pe care îi parcurg în timpul plimbărilor de seară.

8. „Catastrofă globală” pentru mine ar însemna o temperatură de „-60” iarna la Chişinău, iar vara, de „+50”. Aş putea suporta toate astea numai dacă alături îmi vor fi sănătoşi toţi cei dragi.

9. Soţul meu îşi închipuie şi prin somn cum fiica noastră va munci cu noi cot la cot. Eu cred că ea are dreptul să-şi aleagă singură calea şi nu voi insista să se implice în afacerea noastră de familie.

10. Nu ştiu cine a zis că noi, femeile, suntem sexul slab. Dar uneori să fii slabă este plăcut şi confortabil.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău