VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Alina Şavga

Alina Şavga

Comentează

Zodia: Scorpion în anul Iepurelui

Studii: Facultatea de Drept, USM

Pasiuni: Călătorii, lecturi, artă culinară

Avocat

E blonda care nu poate trece neobservată, fie că are părul prins într-un coc asortat cu tocuri cui şi o ţinută strong sau este în blugi şi poartă bucle. Inspiră respect şi emană o responsabilitate excesivă în tot ce face. Dacă poate întinde o mână de ajutor, nu stă pe gânduri nicio clipă. Defectul de care nu îi este jenă e zâmbetul larg care îi trădează vârsta – treizeci şi… un pic mai mult.


1. Un avocat adevărat trăieşte tragedia clientului său, o trece prin suflet. E mai mult o „vocaţie” decât o profesie. De mic copil mă vedeam avocat şi altă alternativă nu a existat.

2. Bărbaţii mi-au fost prieteni încă de pe băncile şcolare. Îmi inspirau mai multă încredere, îmi păreau mai puţin invidioşi. Coco Chanel spunea: „Un bărbat demn de fapte frumoase este sortit să fie iubit”. Şi cine ar merita-o? Doar cei inteligenţi şi darnici.

3. Bărbaţii se plictisesc uşor, deaceea femeia de lângă ei trebuie să ştie să-i surprindă. Prin port, vorbe, fapte. De regulă, femeia ideală pentru 80 la sută din reprezentanţii sexului puternic este cea care nu vede şi nu aude…  Pentru ceilalţi 20 la sută, printre cele mai cotate trăsături ar fi, totuşi, frumuseţea şi înţelepciunea.

4. Deseori, bărbaţii se căsătoresc cu femeile „comode” sau din întâmplare, ca apoi o viaţă întreagă să se usuce de dorul celor „alese” şi „deosebite”. Ei cred că aşa este mai simplu, să „strângi la piept un dor străin”.
 
5. Cu adevărat, bărbaţii se îndrăgostesc atunci când acumulează experienţa de a da apreciere unei femei, iar acest lucru se întâmplă ceva mai târziu decât ziua nunţii. Şi nu le ajunge curaj să renunţe la o relaţie care de mult nu mai contează şi-i face să sufere pe toţi.

6. Descopăr la Bogdan, fiul meu, o fire independentă, rebelă şi cu proprii viziuni asupra lucrurilor. Dar, probabil, cel mai important ar fi să nu facă nicio femeie să sufere de pe urma faptelor sale.

7. Sunt o femeie dominată mai mult de raţiune decât de pasiune. Dar, ca oricărei femei, mi se mai întâmplă ca „pasiunea de moment” să ignore pragmatismul şi atunci îmi dau frâu liber emoţiilor.

8. Prefer să plec în tăcere, e mai dureros să fii ignorat decât insultat.

9. Fiecare dintre noi greşeşte şi iertarea ar fi un lucru firesc. Doar că nu e atât de simplu să uiţi de cele întâmplate şi să le depăşeşti.

10. Florile de care sunt îndrăgostită sunt calele, flori care m-au însoţit la cele mai solemne evenimente din viaţă. Dar, majoritatea bărbaţilor, ştiind că sunt o femeie de toamnă, îmi dăruiesc crizanteme albe, pe care le plac mult de tot.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ft desteapta,frumoasa,inteligenta.Are o maniera de a se exprima,a relata orice discurs ca ramii cu gura cascata.Pur si simplu o admir!!!
sofia   -  
06 Decembrie 2013, 00:13
Sus ↑
este superbă are un farmec aparte))) mă inspiră)))
MihaElle   -  
01 Ianuarie 2014, 12:51
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău