VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ala Vengher

Ala Vengher

Comentează

Zodia: Vărsător

Studii: Academia de Studii Economice, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor

Starea civilă: necăsătorită

Pasiuni: brodatul, scrisul articolelor

Femeie de afaceri, restaurator

Niciodată nu a planificat că va deveni restaurator. Mai mult, pe timpurile când era studentă, nici nu a conspectat tema „Contabilitatea în sectorul alimentar”, viaţa însă i-a adus o surpriză şi la examen i-a picat anume acest subiect. O fi soarta? Ala Vengher obişnuieşte să fie atentă la „semnele sorţii”, de aceea în viaţa sa totul este legat de anumiţi „oameni cunoscuţi” sau „întâmplări”. Iubeşte fraza lui Coco Chanel: „Soarta nu are motive să unească fără motiv oameni străini”.  


1. Ar fi fost prea simplu şi uşor dacă viaţa ar fi urmat un plan premeditat… Pe parcursul oricărei activităţi apar o mulţime de cotituri, deseori prea bruşte, care ne influenţează alegerile. Important este să depistezi scopul principal, iar mijloacele de realizare a acestuia sunt întotdeauna diferite.

2. Sunt o femeie lider. În general, deşi în lume este mai rar întâlnit, în Moldova acest tip psihologic este foarte răspândit. Avem multe femei administratori, femei cu caracter puternic ce acţionează primele, sunt neînfricate şi uneori îşi folosesc şarmul feminin pentru a-şi atinge scopurile.

3. Nu voi fi de acord cu ipoteza potrivit căreia femeia şi puterea sunt două lucruri incompatibile. Anume feminitatea este atuul unei femei puternice. Şi tot mai des întâlnesc anume asemenea femei. Sunt femei-magneţi, ele atrag prin energia lor interioară... femei care nu pot fi uitate.

4. Mă conduc după principiul „după a doua şansă, a treia nu există!” şi, dacă iau o decizie, cale de întoarcere nu poate fi.  Experienţa de viaţă demonstrează că la prima şansă oferi mâna, la a doua umărul, iar la a treia ţi se scuipă în faţă. De ce să aştepţi această scuipare?

5. Cred că fiecare femeie se simte confortabil în compania bărbaţilor. Doar alături de bărbaţi poţi înţelege şi simţi cât de femeie eşti „din cap până-n picioare”.

6. Când este vorba de viaţa mea personală, sunt un om foarte închis. Nu îmi place când este discutată intimitatea cuiva, cu atât mai mult a mea. Dacă respect un om, îi respect şi alegerile sale în viaţa personală, neluând în considerare bârfele din afară.

7. Businessul este o lume pe care au inventat-o totuşi bărbaţii, atribuindu-i reguli stricte. Şi dacă femeia nu va respecta aceste reguli, nimeni nu va face pentru ea excepţie doar pentru simplul fapt că este femeie.

8. Iubirea şi soarele sunt două surse de energie care îmi dau puteri pentru tot ce ia naştere şi se dezvoltă în interiorul meu.

9. Legătura dintre suflet şi Dumnezeu va fi mai puternică dacă ne vom învăţa să trăim cu adevărat, fără invidie, făţărnicie şi minciună.

10. Trebuie să credem foarte mult în noi. Să credem că, oriunde ne-ar arunca soarta, vom găsi puteri pentru depăşirea oricăror obstacole.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău