VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Zinaida Jarcuţchi. Viaţa e frumoasă

Zinaida Jarcuţchi. Viaţa e frumoasă

Comentează

inginer-economist , director general al Agenţiei de Turism „Corina”

Vârstă: mă simt destul de tânară, dar îmi permit să dau sfaturi altora, profitând de o experienţă frumoasă de viaţă.
Data şi locul naşterii: 7 martie 1955, Ochiul Alb, Drochia
Zodie: Peşti
Studii: Institutul Politehnic, Facultatea de Economie
Stare civilă: căsătorită cu Vladimir Jarcuţchi, doi copii – Eugen şi Corina
Performanţă în carieră: a fost inclusă în „Who’s who of Professionals” al Societatii Istorice din Boston, USA, pentru a.2003, ca Membru de Onoare;
Pasiuni, hobby: îmi place să citesc, îmi plac călătoriile, muzica, sportul (în special alpinismul, am participat la Turiadele Unionale în Caucaz şi Carpaţi.
Principiu de viaţă: Astăzi trăieşte-ţi viaţa din plin! Viaţa e frumoasă !

Dacă ai depresii şi faci parte din cercul ei de prieteni, nu evita s-o suni sau să intri la un ceai. Imediat te vei simţi altfel. Ea emană o căldură care te ajută să înţelegi ce este prioritar în viaţa aceasta. La vitta e bella, vei spune.

Are o voce nemaiîntâlnit de sonoră şi optimistă. Sclipire în priviri. Zâmbet pe faţă. Replică. Ai impresia că niciodată nu-i plouă în suflet sau în ochi. Nu te lasă să-i vezi vreodată tristeţile, nostalgiile sau nereuşitele. Nici nu ştiu dacă le are. Nu cred că  i se întâmplă că dea uneori din mâini şi să zică resemnată: „OK, asta n-a mers!”. Îmbracă costume Basler, Elegance. Din cosmetice preferă Christian Dior. E pasionată de artă. Sprijină oamenii care pot crea lucruri de rezistenţă. Este o simbioză de sensibilitate feminină şi bărbăţie de şefă cum n-am mai întâlnit. Invită angajaţii la şedinţă de parcă i-ar chema la o cafea amicală. O înconjoară o lume întreagă de oamenii simpli şi de persoane importante, influente, cu posturi şi fără. Se simte ok cu toţi.

Călătoriile şi alpinismul au ajuns dintr-un hobby într-o activitate care aduce plăcere şi bani. Agenţia de turism „Corina” a devenit un club de voiaj, un loc de recreaţie pentru cei pasionaţi de călătorii.

Zinaidei Jarcuţchi i se pare foarte important  să facă ceea ce-i place, să aibă satisfacţie din tot ce face, să deschidă în fiecare zi o nouă pagină a vieţii, chiar mai interesantă decât în ziua precedentă! Ea ştie să-şi facă sărbătoare din fiecare clipă pe care o trăieşte.  Pentru ea succesul înseamnă aprecierea clienţilor, a familiei şi pacea în suflet.

„Este o doamnă de o cultură extraordinară, avea să ne spună despre ea dl Afanasie Eşanu, directorul „Voiaj International”. Are un spirit deosebit şi o orientare de excepţie în afaceri. În ciuda concurenţei e gata oricând să-şi ajute colegii din domeniu.”

„Am o viaţă interesantă, sunt iubită, respectată, ni se destăinuie directoarea de la „Corina”. Sunt puternică şi, în acelaşi timp, gingaşă lângă umărul şotului. Valorile pentru care trăiesc sunt omenia, dragostea şi sinceritatea. Într-o familie sănătoasă trebuie să persiste încrederea şi iubirea. În carieră - cunoştinţele, abnegaţia, cutezanţa.”

E sigură că visele devin realitate! Şi că ceea ce n-a reuşit să realizeze ea – vor realiza copiii ei.  Pentru asta le oferă educaţia şi sprijinul de care au nevoie. Pentru copiii ei ar face orice. Ca orice mamă. Dar mai mult. Mult mai mult. (rodica ciorănică)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău