VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Tatiana Gherman. Nimic nu e imposibil

Tatiana Gherman. Nimic nu e imposibil

Comentează

manager asigurări „Moldasig”

Vârstă: 27 de ani
Data, locul naşterii: 11 noiembrie 1978, Drochia
Zodie: Scorpion
Studii: Colegiul Financiar-Bancar,  economist, ASEM,  licenţiată în „Finanţe şi Asigurări”
Stare civilă: necăsătorită
Performanţă în carieră: Magistru în economie „Administrarea Financiar Bancară”, absolventă a Cursului „Arta managerială şi succesul în vânzări”, Mercury International
Pasiuni, hobby: muzica, dansurile sportive, sportul, călătoriile, automobilele şi tot ce este legat de ele
Principiu de viaţă: „I am number one”

Se grăbeşte să fie prima şi se teme să nu-i dezamăgească pe cei care cred în ea. Este un fel al ei de a fi. Luptă cu sine, luptă pentru a fi mai bună. În mâinile ei nu ai frică să laşi viitorul unei companii. O să reuşească.  Cariera ei abia începe. Şi a început frumos.

“Unica slăbiciune a femeii este că îşi poate uita valoarea”, consideră Tatiana. Deşi abia intră în acest rol – de femeie - ea ştie sigur că poate face lumea să meargă înainte, că poate fi puternică atunci când ceilalţi cred că nu mai are nici o putere, că are lucruri vitale să spună şi că poate dărui.   După facultate, este angajată contabil-economist la Administraţia de Stat a Drumurilor. Era sigură că poate mai mult. „Moldasig” a fost o tentaţie. Era şansa ei -  compania nou-creată avea şanse mari să se situeze bine pe piaţă, exista posibilitatea creşterii profesionale şi personale, putea realmente să facă o carieră rapidă. A înţeles că totul depinde de ea. Numai de ea şi de dorinţa ei de a-şi demonstra că poate. A depus cv-ul şi peste o lună a fost angajată.

Senzaţia împlinirii şi a satisfacţiei a fost scurtă, pentru că a urmat altă etapă – de mare responsabilitate. Ştia că toată lumea remarcă la o femeie mai întâi exteriorul şi pentru ea a fost important cum urma să se impună ca profesionistă. „Lumea mă tratează cu  încredere, iar clientela  este interesată de cum gândesc şi ce vorbesc.”

La 27 de ani ai ei, percepe cariera drept „multă muncă asupra mea şi un grad înalt de responsabilitate. Pentru a ajunge o femeie de carieră e nevoie de insistenţă, răbdare, curaj şi de simpla înţelegere a faptului că nimic nu este imposibil. Un om de succes este cel ce reuşeşte în afaceri şi în viaţa personală.” Este încântată de munca ei. „Domeniul asigurărilor este destul de tânăr pe piaţa internă şi de aceea sunt curioasă să văd cum vor evolua lucrurile. Mai ales că aici se intercalează hobby-ul meu – automobilele şi relaţiile cu publicul.”  De altfel, Tatiana Gherman afirmă că are o viaţă obişnuită. Se întâlneşte cu prietenii, merge la disco, restaurante, face sport. A avut momente în care s-a simţit foarte singură, în care nu-şi găsea rostul, în care căuta disperată luminiţa de la capătul tunelului... „În aceste circumstanţe am întâlnit o persoană extraordinară care mi-a redat încrederea şi m-a făcut să înţeleg care e valoarea femeii şi care-mi este rostul vieţii. Este un prieten adevărat. Iar cel mai important şi romantic eveniment a fost cererea recentă în căsătorie”. Acum, când lucrurile s-au aşezat la locul lor în carieră, dar şi în viaţa privată, Tatiana este o femeie care poate spune că şi-a câştigat dreptul la fericire. Cel mai mult pentru ea contează echilibrul sufletesc. În familie, înţelegerea şi dragostea. În carieră, rezultatul final.

Îşi doreşte cel mai mult să facă o călătorie în jurul lumii. „Mă interesează tot ce nu am cunoscut şi tot ce nu ştiu. Viaţă trebuie să o trăim intens, să împărtăşim cu persoana dragă clipele speciale, să lucrăm ca şi cum nu avem nevoie de bani, să iubim ca şi cum nu va trebui să suferim, să-i ajutăm pe cei din jur, fără a pretinde ceva în schimb. O lumânare nu pierde nimic dacă aprinde altă lumânare.” (rodica ciorănică)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Si unde este acum blonda?
Scorpion   -  
04 Martie 2014, 23:24
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău