VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Stela Sturza. Doamna eleganţă

Stela Sturza. Doamna eleganţă

Comentează

director al Companiei „Deesse” în Moldova

Vârstă: 38 de ani
Data, locul naşterii: 12 iulie 1967, Călăraşi
Zodie: Rac
Studii: Facultatea de Economie (USM)
Stare civilă: căsătorită, doi copii
Pasiuni: flori de grădină, călătorii
Principiu de viaţă: familia înainte de toate

Ar fi putut să facă o carieră în domeniul economiei, pentru că a fost o elevă eminentă şi o studentă cu note bune. Soarta a decis pentru ea, dăruindu-i o familie şi doi copii minunaţi. Familia e cea mai de preţ pentru Stela Sturza. E locul în care se simte fericită, împlinită, femeie.

La ultima aniversare a soţului ei, a surprins toată lumea printr-o apariţie şic. Nimeni n-o mai văzuse pe Stela Sturza atât de specială. Purta o rochie superbă şi o coafură pariziană. Cel mai încântat desigur a fost dl Sturza care nu şi-a luat ochii de la soţia sa toată seara. Stela Sturza este o femeie de o frumuseţe caldă, încântătoare. Modestă. Evită să se situeze în primele rânduri, urăşte prim-planurile. Pentru ea nu contează funcţiile, cu atât mai mult cariera. „Cred în abilitatea de a cântări bine ceea ce vrei şi poţi realiza, de fapt, din ceea ce-ţi doreşti. Fără a ajunge în situaţia de a-ţi fi ruşine să te uiţi în oglindă. Bunul-simţ, acesta te conduce pe calea cea bună”. Nu odată, în interviurile sale, ex-premierul a declarat că „relaţia noastră infirmă teoria că o dragoste se uzează în timp. Eu cred că e invers, pentru că soţia mea s-a dedicat totalmente familiei şi a fost alături de mine întotdeauna”. Tot universul personal reprezintă familia ei. Aici îşi regăseşte echilibrul şi armonia. „Am trecut împreună prin situaţii dificile şi delicate, lucruri care ne-au apropiat extrem de mult”. A împărţit cu copiii ei tot timpul liber, fiind întotdeauna atentă şi grijulie. Educaţie a însemnat exemplul personal, cuvântul bun şi explicaţia. „Avem o relaţie prietenească, înainte de toate. Nu i-am pedepsit niciodată. Aş vrea ca în viaţă să facă ceea ce le place”, spune dna Sturza despre copiii ei – Dan şi Cristina. Le spun întotdeauna să nu uite unde le sunt rădăcinile şi de cei şapte ani de acasă. Să nu rănească pe nimeni cu bună ştiinţă. În perioada în care Ion Sturza s-a aflat în fruntea Guvernului R. Moldova a suferit enorm. Nu prea vrea să-şi amintească de acei ani, e ca şi cum ai vorbi despre un vis rău. Orice se spunea despre premierul Sturza afecta, indirect, membrii familiei. „În general, sunt excesiv de sensibilă. Încerc să nu le pun pe toate la inimă, dar nu întotdeauna îmi reuşeşte”.

Un eveniment important în familia Sturza a constituit întâlnirea cu prinţul Dmitrie Sturdza, care a reuşit să-şi regăsească rudele de la Chişinău. Prietenia familiilor s-a consolidat în timp, iar din 1999 Stela Sturza conduce reprezentanţa Companiei „Deesse” din Moldova, firmă de cosmetică elveţiană elaborată de principele Sturdza. „Produsele cosmetice „Deesse” sunt distribuite astăzi în peste 20 de ţări ale lumii – o dovadă în plus a calităţii lor deosebite. Ne bucurăm că femeile din Moldova pot beneficia de aceste produse de calitate, pentru care sunt aplicate formule avansate şi cele mai bune ingrediente naturale”. Ne spune că merge la serviciu cu plăcere. Aici comunică cu clientele companiei, acordându-le atenţie şi sfaturi specializate. Reuniunile frecvente cu clientele sale denotă întreaga filozofie a cunoscutei companii elveţiene, în care deservirea rămâne primordială. Dar oricând se întoarce în familie, unde întotdeauna este nevoie de umărul ei puternic de mamă şi de soţie. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău