VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Oxana Mîhaniuc. Adrenalină şi frumuseţe

Oxana Mîhaniuc. Adrenalină şi frumuseţe

Comentează

proprietara centrelor OLSI  SPA&Beauty

Vârstă: 36 de ani
Zodie: Săgetător
Studii: Academia de Aviaţie Civilă din Sankt-Petersburg
Stare civilă: căsătorită, un băiat
Performanţă în carieră: membru activ al asociaţiei americane SPA
Pasiuni: călătorii, psihologie, automobil
Principiu de viaţă: trăind viaţa, nu uita de însăşi viaţa

Se crede că o femeie de succes trebuie să îmbine în mod fericit cariera şi viaţa de familie, să fie plăcută, inteligentă şi bineînţeles să fie frumoasă. Şi să aibă farmec. Toate acestea le întruneşte Oxana Mîhaniuc într-un mod absolut firesc, încât te întrebi dacă e posibil aşa ceva.

E adevărat că este greu să intri în lumea ei. Modestia nu-i permite să spună foarte multe lucruri despre ea. Dar numai o femeie frumoasă şi la exterior şi în interior putea să creeze adevărate oaze de frumuseţe şi de relaxare în Chişinău. Primul Centru OLSI de pe str. Bernardazzi Oxana Mîhaniuc l-a inaugurat acum şase ani, urmând concepţia modernă în care ecologia, sănătatea omului şi a planetei au constituit un tot întreg. Aceste trei elemente sunt „curenţii” care mişcă oamenii din punct de vedere al energiei şi al creaţiei, care au fost transpuse cu gust şi profesionalism în centrele OLSI. Aici găsim gama cea mai completă, sofisticată şi modernă a serviciilor din sfera sănătăţii şi a frumuseţii – SPA&beauty centers OLSI îşi justifică pe deplin numele. Anul trecut, cel de-al doilea centru OLSI a fost deschis pe str. Alecsandri. Oxana şi-a început afacerea absolut întâmplător. Ideea a venit de la o prietenă, care îşi dorea să deschidă o frizerie. Din acel moment, a început să adune informaţie din domeniu, să frecventeze training-urile şi seminarele de profil. „Cel mai greu a fost începutul”, spune dna Mîhaniuc, dar întotdeauna s-a bucurat de sprijinul soţului şi acest lucru îl consideră extrem de valoros. Desigur, în cariera ei a contat intuiţia, „nasul” de femeie ce a simţit ce fel de capricii trebuie satisfăcute. A fost prima care a implementat la Chişinău SPA procedurile, inclusiv SPA capsula „Derma life SPA-JET”. „Filozofia SPA este filozofia relaxării şi a împăcării cu sine. Sunt fericită când clienţii noştri sunt mulţumiţi de serviciile noastre. Frumuseţea contează mereu, precum contează apa pentru drumeţi sau aerul pentru viaţă”. Vorbeşte despre munca ei cu multă sinceritate şi în ochi îi întrevezi licărirea.

Cei care i-au schimbat viaţa au fost soţul şi băiatul ei şi pentru că îi place armonia în toate, îşi foloseşte puterile acumulate în familie pentru muncă, iar multe lucruri interesante de la serviciu îi prind bine în familie. Oxana are o familie foarte unită, veselă. S-a descurcat în afaceri pentru că a ştiut cu delicateţe să dea o replică, să rezolve o situaţie. Undeva, în ochii ei albaştri, mari, am putea găsi explicaţia puterii ei. Ne oferă ea câteva: pur şi simplu îi place viaţa. Îi plac automobilele şi viteza. Preferă să conducă la maximum pe autobanele germane. Îi place să descopere oraşe şi ţări. Visează să aibă un avion. Da, avion cu două aripi. Pilotajul este o veche pasiune a ei şi şi-a pus în gând să se înscrie la cursuri profesionale. Îi place să sară cu paraşuta (are categoria a II-a la sărituri) şi să simtă cum îi sporeşte adrenalina în sânge – ce poate fi mai frumos decât să simţi că trăieşti? (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău