VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Nelly Ciobanu. În rol de mamă

Nelly Ciobanu. În rol de mamă

Comentează

interpretată de muzică uşoară

Vârstă: 31 de ani
Data, locul naşterii: 28 octombrie 1974, Cania, Cantemir
Zodie: Scorpion
Studii: Colegiul de Muzică din Tiraspol, studentă în anul II la Academia de Muzică, Film, Teatru şi Arte Plastice, Facultatea Regie
Stare civilă: Căsătorită. O fiică, Mirela-Cristiana
Performanţă în carieră: Numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale, Maestru în Artă
Pasiuni, hobby: lectură, atletica uşoară, este telemană (aproape dependentă de tv), i-ar mai plăcea să aibă timp pentru pictură şi are un secret, scrie versuri (dar nu le arată nimănui)
Principiu de viaţă: Nici un pas înapoi, înainte şi tot mai departe

S-a lansat în estrada noastră acum 13 ani, cu proiectul “Master Dinamit” în care cânta împreună cu fratele mai mare, Dinu Ciobanu. Ulterior Nelly s-a lansat solo. Tot ce a apărut după ea în muzica noastră, dar şi cu un deceniu înaintea ei, este comparat cu Nelly Ciobanu, ea fiind un etalon. Şi fără îndoială, calităţile ei vocale şi prestaţia scenică sunt în afara oricărei concurenţe.  

E toată numai suflet. În tot ce face, se implică emoţional, se ataşează de oameni, este foarte sensibilă şi vulnerabilă, dar, ca un Scorpion adevărat, iubeşte lupta şi nu-şi abandonează niciodată scopul spre care ţinteşte. Nimic nu-i poate sta împotrivă, chiar dacă ambiţia ei pare cuminte. A muncit fără osteneală nu pentru orgoliu, ci pentru marile ei iubiri: oamenii şi muzica.

„Când eram mai mică, făceam baschet, volei, în plus, frecventam şi şcoala de muzică. Şi într-o bună zi am considerat că ar fi mai bine s-o las pe ultima, pentru că nu le mai reuşeam pe toate. Nu am anunţat pe nimeni şi am abandonat studiile. Peste vreo două săptămâni a aflat mama despre isprava mea. Mi-am luat porţia de papară,  aceasta dublată fiind şi de morală. După mai multe meditaţii am înţeles că dacă vrei să ajungi undeva, trebuie să faci tot posibilul ca să le reuşeşti pe toate”, povesteşte Nelly. „Altă etapă hotărâtoare în viaţa mea a fost proiectul “Master Dinamit”, cu care am cunoscut gustul succesului. Întâlnirea cu compozitorul Liviu Ştirbu mi-a marcat însă cariera, m-a format ca interpretă”, punctează Nelly. Se spune că succesul nu aduce fericirea, ci, din contra, fericirea aduce succesul. Pe ea succesul nu a ocolit-o, dar nici fericirea. Acum este căsătorită, iar apariţia Mirelei a schimbat lumea ei: „Cât am stat la maternitate o luam din pătuţul ei, o culcam pe pernă, mă culcam lângă ea şi o priveam cu nesaţ. Mă podidea un plâns şi mă întrebam: „Doamne, cum am putut să trăiesc atâta timp fără ea?” Cât despre cum va împăca de azi înainte familia şi cariera, Nelly ne spune: „Până la apariţia copilului, cariera şi familia s-au împăcat bine. Acum va trebui să-mi programez spectacolele, fiindcă vreau să fiu alături de copilul meu, vreau să simt ce înseamnă să-ţi creşti copilul şi cred că o s-o iau cu mine chiar şi la concerte”, ne spune Nelly care şi-a văzut, în sfârşit, visul cu ochii.

Sinceră şi deschisă, ne spune că îi place să comunice, iar prietenii ei sunt din diferite sfere de activitate. „Nu sunt persoana care stă cu nasul agăţat de colţul norului. În viaţă se întâmplă multe, astăzi eşti sus, mâine trebuie să cobori printre oameni, iată de ce trebuie să fii întotdeauna corect şi sincer cu cei care te înconjoară. Omul simte cu sufletul dacă eşti bun sau numai te prefaci, iar de pe scenă, dacă nu transmiţi nici o emoţie, nu va simţi nimic nici cel care te ascultă. Eu simt ceea ce cânt şi mă bucur să aflu că şi cântecul meu ajunge la sufletele oamenilor”. (liliana popuşoi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sunteti asa de frumoasa
caraman valeria   -  
03 Februarie 2011, 14:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău