VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Nadia Giosan. Prietena copiilor săi

Nadia Giosan. Prietena copiilor săi

Comentează

manager la salonul de mobilă „Reprolux”

Vârstă:  29 de ani
Data, locul naşterii: 3 octombrie 1976, Chişinău
Zodie:  Balanţă
Studii: Facultatea de Limbi Straine, masterat în filologie
Stare civilă: căsătorită, doi copii: Ekaterina şi Alexandru
Pasiuni, hobby: îi place să conducă, să danseze şi să facă cumpărături
Principiu de viaţă: Sa ai încredere în tine şi să faci ceea ce faci cu plăcere

Vinde mobilă de lux şi soluţii de design pentru salonul Reprolux. A reuşit să facă doi copii şi să devină prietena lor.

Frumoasă, veselă, elegantă, deşteaptă. Altfel nu i-ar fi sucit minţile tocmai directorului PRO TV Chişinău. E adevărat că ea, rusoaica de la Chişinău, nu ştia să-i spună românului mai nimic în limba lui. Aşa că, de nevoie, dar şi de plăcere, au comunicat un an în engleză. Căsătoria cu el şi apariţia celor doi copii sunt, de fapt, şi cele mai importante lucruri care s-au întâmplat în viaţa Nadiei. Aceste „experienţe” au făcut-o mai sigură, mai înţeleaptă şi mult mai comunicativă. Căsătoria i-a dat posibilitatea să descopere o lume nouă - cercul de prieteni ai lui Cătălin împrăştiaţi prin toată lumea. Tot prin soţul ei, a descoperit limba română, românii şi România şi se simte foarte bine acolo. Copiii au făcut-o mai responsabilă.

„Datorită lor, am învăţat să comunic mai mult şi să intru mai uşor în contact cu oamenii. Ekaterina şi Alexandru mă consideră mai mult prietenă, decât mamă şi sunt tare mândră de asta” – spune Nadia.  Pentru ea, cariera este o ocazie de a învăţa încontinuu, posibilitatea de a se re-inventa pe ea însăşi, şansa de a cunoaşte în permanenţă oameni noi şi de a se îmbogăţi astfel relaţional şi emoţional. Munceşte de plăcere şi cu plăcere. Crede că succesul apare atunci când oamenii apreciază rezultatele muncii tale, când faci ceea ce faci din suflet şi, în acelaşi timp, eşti capabilă să ţii balanţa dintre viaţa profesională şi familie. Când vorbeşte de profesie, afirmă că profesia a ales-o pe ea. „După ce am absolvit facultatea, am lucrat timp de cinci ani lector la universitate. Îmi place să predau şi am făcut asta foarte serios şi cu multă plăcere. După ce au apărut copiii, am vrut să încerc şi altceva. David si Iulia Brodsky m-au invitat să concep împreună cu ei un catalog de publicitate care a devenit revista Level. Vânzând publicitate pentru revistă, am avut şansa să cunosc mulţi oameni extrem de interesanţi de la care am furat o mulţime de idei.” Astăzi vinde şi mobilă de lux şi soluţii de design pentru salonul Reprolux, branduri ca Gimenez, Carpanelli, Francesco Molon, Provasi şi spune că designul interior este un domeniu fascinant.

În ciuda ispitelor profesionale, familia este prioritară pentru ea, iar oamenii cu şi pentru care munceşte ştiu acest lucru şi îl respectă. „De fiecare dată când fac un angajament, precizez foarte clar că acest principiu nu se negociază, dar fac în aşa fel ca munca mea să nu aibă de suferit din cauza vieţii mele private şi până acum am reuşit asta.” Nadia îşi ia mult de lucru acasă, lucrează seara târziu, după ce copiii adorm şi încearcă să-şi fixeze întâlnirile în timpul când Ekaterina este la grădiniţă, iar Alexandru stă cu bona. „Îmi place viaţa mea. Am tot ce poţi să-ţi doreşti: un soţ care mă iubeşte, doi copii sănătoşi şi mulţi prieteni. Restul se cumpără”. (rodica ciorănică)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sunt foaste draguta si mama este super .
fratele meu este foarte dulce
ekaterina giosan   -  
06 Iulie 2010, 19:23
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău