VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Iulia Besciotnicov. Individualitatea i-a asigurat succesul

Iulia Besciotnicov. Individualitatea i-a asigurat succesul

Comentează

model

Vârstă: 20 de ani
Data, locul naşterii: 1 noiembrie 1985, Chişinău
Zodie: Scorpion
Studii: studentă la Facultatea de Business şi Administrare Publică (Turism şi Servicii Hoteliere), ASEM
Stare civilă: căsătorită
Premii: finalistă a Concursului „Miss Chişinău”(2002)
Principiu de viaţă: onestitate, perseverenţă, generozitate

Arată întotdeauna bine, iar sub machiajul perfect executat o vom găsi pe aceeaşi Iulia Besciotnicov plină de suflet, veselă şi nebunatică. A debutat foarte devreme în modelling şi publicitate, fiind una dintre cele mai solicitate manechine din Chişinău. Este o fată cu personalitate, modestă, care ştie să muncească pentru a obţine succesul.

La prima vedere, pare impasibilă şi rece. După ce comunici cu ea, părerile încep a se „încălzi” şi Iulia devine cea mai sociabilă persoană din lume. Nu se complică cu lucruri mărunte, ci încearcă să găsească limbaj comun cu toată lumea. Este foarte tânără şi harnică - a lucrat cinci ani în modelling (este cunoscută în Ucraina şi în Rusia), iar între timp a reuşit să se căsătorească. Deşi despre modelling Iulia Besciotnicov (Ceaplean) spune că este doar o pasiune, e ceea ce, de fapt, a făcut-o cunoscută. Se pare că aparatul de fotografiat o iubeşte pur şi simplu. Frumuseţea cu ochii verzi a ajuns întâmplător în acest domeniu: o veche cunoştinţă i-a propus o colaborare cu Agenţia de modele „Fashion House Nouvelle”. Avea numai 15 ani atunci. Aici a făcut adevărată şcoala de modelling care i-a asigurat şi primii bani de buzunar. Iulia Ceaplean a început să participe la concursurile de frumuseţe, la prezentările de modă, iar solicitările de a se filma în publicitate veneau una după alta. Doi oameni au jucat un rol important în viaţa ei – Alex Kalenyuk şi Valentina Radcenco – care au avut grijă să-i găsească contracte avantajoase. Nu în ultimul rând, a simţit întotdeauna sprijinul fotografei Gulnara Vâşcu. A fost imaginea publicităţilor „Belaia vorona”, „Alina Electronic”, „Voxtel”, „Petrovskaia”, „Ponti” ş. a.

Cariera este, înainte de toate, o realizare pe plan personal, iar valorile succesului reprezintă individualitatea şi perseverenţa. O realizare mai nouă a Iuliei este cinematografia, ea fiind distribuită în rolul central din filmul „Jana”, o producţie a studioului „Moldova-Film”. Acum, când se uită cu ochi critici la munca ei de actriţă, spune că ar putea juca mai bine. I-ar plăcea să se mai vadă o dată în lumina reflectoarelor. Anul trecut, Iulia a fost cea mai fericită mireasă din oraş. Nu, nu e vorba de publicitate la vreo revistă de specialitate - chiar s-a măritat cu omul de afaceri Alexandr Besciotnicov. „Odată cu căsătoria, mi-am schimbat priorităţile în viaţă, am revizuit unele propuneri legate de plecările mele peste hotare. Am devenit mai domestică şi tot timpul meu liber îi aparţine soţului meu”, ne spune manechinul. Tot în 2005, Iulia şi-a schimbat facultatea – a trecut de la medicină la business. „În acest moment, pentru mine e prioritar să fac facultatea, după care vreau să deschid propria afacere. Nu mă ademeneşte rolul de „şoricuţ” care toată viaţa să atârne de gâtul bărbatului. Îmi doresc să obţin ceva cu puterile proprii, să fiu independentă şi să-mi câştig bucata de pâine”.

Nu-i plac femeile invidioase, de aceea, probabil, are doar trei prietene, printre ele – mama şi sora ei. Mai mult preferă societatea bărbaţilor, pentru că sunt mai de nădejde. „Sunt fericită că m-am născut femeie, pentru că viaţa noastră este mult mai colorată, mai plină şi mai interesantă decât cea a bărbaţilor”. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău