VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Indiana. Cea care iubeşte să iubească

Indiana. Cea care iubeşte să iubească

Comentează

interpretă de muzică uşoară, prezentator TV

Vârstă: 30 de ani
Data, locul naşterii: 25 mai 1975, Bălţi
Zodie: Gemeni
Studii: Facultatea de Filologie, Universitatea „A. Russo” (Bălţi), Facultatea de Drept, USM
Stare civilă: divorţată, un fecior Ovidiu-Darius
Premii: Hitul Anului (a. 2004, 2005)
Pasiuni, hobby: îi place să doarmă şi să citească, singura pasiune a vieţii care a trecut în iubire şi n-a dezamăgit-o
Principiu de viaţă: niciodată nu-ţi pierde simţul umorului

A venit la Chişinău cu 40 de lei în buzunar pentru a-şi urma visul de a se face interpretă. I-au fost suficienţi trei ani ca să urce în topurile autohtone. A navigat printre multe ambiţii şi sentimente ca să ajungă acolo unde este astăzi. Emisiunile Indianei de la „EuroTV Chişinău” i-au sporit şi mai mult popularitatea.

Nu-i plac durerile. Urăşte agresivitatea şi prostia omenească. Detestă bărbaţii lipsiţi de inteligenţă, tocurile înalte şi cum a declarat şi cu alte ocazii, femeile-legumă. Iubeşte să iubească – este cel mai bun motiv pentru care se trezeşte dimineaţa. Şi în acea dimineaţă am trezit-o şi am invitat-o la interviu. Ştie să încondeieze cuvintele şi este o interlocutoare perfectă. Este o femeie citită şi o cântăreaţă ale cărei piese au „ceva”. Asta i-am spus la lansarea primului său album, „Ultima oară”, unul reuşit, unde se regăsesc nume cunoscute ale muzicii autohtone – Georgeta Voinovan, Inesa Stratulat, Sergiu Musteaţă, DJ Tziganash, A. Sava, Adrian Ursu.

I-am admirat ambiţia – de a părăsi o capitală (a nordului) şi de a se lansa în alta. „Valorile succesului?”, Indiana îmi repetă întrebarea şi-mi răspunde ca din carte: „Cei şapte ani de-acasă. Se pare că în viaţa mea jocul hazardului a avut un rol important. Pentru negustori şi regi, cea mai de preţ valoare e punctualitatea, pentru norocoşi -  providenţa, pentru artişti - e să pari nebun şi să fii înţelept. Dincolo de toate, există un singur succes căruia mă închin: sunt în stare să-mi trăiesc viaţa în felul meu”.  

A rămas marcată de dispariţia fratelui ei, Ovidiu. Dar viaţa a răsplătit-o cu un alt Ovidiu, fiul ei de zece ani. Îşi iubeşte nespus de mult familia şi o dată cu trecerea anilor acest lucru devine cel mai scump în lume. Meseria ei trăieşte paralel cu viaţa familiei. „În carieră, mi-am dorit să nu am o existenţă pur şi simplu ştearsă. Aici a contat întotdeauna corectitudinea, răbdarea, perseverenţa şi psihologul din mine. Eu îmi iubesc familia, iar cariera mă iubeşte pe mine”.

A visat să facă televiziune şi asta face acum. Şi are succes. Femeia Indiana este femeia care ştie să obţină ceea ce vrea, care educă şi care uneori minte... bărbaţii (o face cu talent şi-l pierde atunci când iubeşte). În viaţa ei contează emoţiile şi motivaţiile şi mai bine ar trăi un an fiind tigru, decât zece fiind oaie... (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău