VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ileana Lazariuc. Feminină şi cosmopolită

Ileana Lazariuc. Feminină şi cosmopolită

Comentează

model, actriţă

Vârstă: 23 de ani
Data, locul naşterii: 12 aprilie 1982, Chişinău
Zodie: Berbec
Studii: Colegiul Naţional „M. Viteazul”, Bucureşti, din vară îşi doreşte o facultate de actorie (în Franţa)
Stare civilă: necăsătorită
Pasiuni, hobby: ski, călărie, carting, automobile
Principiu de viaţă: dacă îşi doreşti un lucru, îl obţii, dar fără cadavre

De la mama ei a împrumutat frumuseţea şi bunele gusturi. Ileana Lazariuc nu s-a lăsat niciodată protejată de numele mamei ei, dimpotrivă a mers pe „culuarul” său, învăţând din propriile greşeli, construindu-şi propriul nume.  Pe lângă o carieră de manechin, iată o carieră de tânără actriţă.

Ochi inocenţi şi totuşi provocatori de verzi. Impetuoasă. Fără aere. Feminină şi cosmopolită. Te atrage ca un magnet – întotdeauna vrei să cunoşti astfel de femei ca Ileana Lazariuc. La 20 de ani poza pentru „Playboy” România, o copertă voluptoasă în care sexualitatea se îngemăna cu maturitatea unei femei frumoase. Lungile noastre căutări şi telefoanele insistente au găsit-o pe Ileana la Bucureşti. Ocupată, ca de obicei. Dar mulţumită de munca ei pentru filmul lui Steven Seagal, „The Harvester”. „Cel mai mare compliment din partea dlui Seagal a fost faptul că a „lărgit” rolul pentru mine. Trebuia să joc foarte puţin, dar, până la urmă, personajul meu, Queen, s-a luptat pe viaţă şi pe moarte cu eroul principal. Rolul era vânat de foarte multe fete şi nu am sperat la multe. Acum, când filmările s-au încheiat, nu-mi vine să cred că s-a întâmplat”, mărturiseşte Ileana. O întreb imediat dacă are alte propuneri. Râde cochetă şi-mi spune sincer că are câteva, dar nu le face publice, asigurându-ne că vom afla totul la timpul potrivit.

Vorbim despre viaţă, dragoste... Zice că nu e o femeie care poartă pică oamenilor. Îi trece repede. „Nu ţin supărare, deşi sunt foarte impulsivă. Izbucnesc imediat. Am rămas prietenă cu Ion. Au fost trei ani în care am împărţit foarte multe, şi bune, şi rele. Acum fiecare îşi vede de drumul lui”. E adevărat, dedicându-se acestei relaţii, nu a realizat nimic pe plan profesional. A suferit foarte mult, după ce fusese mult prea fericită. A învăţat că fericirea nu durează, în schimb, iubirea a făcut-o mai înţelegătoare.

Îmi spune că nu se consideră vedetă. Şi nici femeie frumoasă. Nici sex-simbol. „Da, am o imagine, dar aceasta trebuie completată cu valori, realizări. Deocamdată, nu le am prea multe”. A urât în copilărie statutul de vedetă al mamei sale, pentru că era tot timpul plecată de acasă. Făcea intenţionat boroboaţe la şcoală doar ca să fie chemaţi părinţii la director. Nu i-au plăcut buzele ei groase şi se străduia să le ascundă, umblând cu gura strânsă. A început să defileze pe podium de la 13 ani, la îndemnul Doinei Levintza. Creatoarea de modă a învăţat-o cum să meargă, cum să facă paşii, cum să zâmbească. Începutul i-a fost cu noroc, pentru că în scurt timp a devenit un model solicitat, chiar şi la Milano. Perioada „Trinity”, în care a cântat alături de Lili Sandu şi Andreea Crişan, a fost o distracţie pentru ea, nu a luat în serios proiectul muzical, deşi spune că are doar amintiri frumoase. A acceptat să joace şi în câteva producţii televizate, printre acestea rolul principal în comedia „Burlacii”, Ileana fiind distribuită în rol principal. Întrebată ce îşi doreşte cel mai mult, ne-a mărturisit că vrea să facă o facultate de actorie în Franţa, vrea o familie, copii şi să-i trăiască mulţi ani bunica. „Bunica este viaţa mea. Acum, de Crăciunul pe vechi, am fost la Băcioi ca s-o văd şi să mai stăm de vorbă”, ne-a spus Ileana. Şi cine ştie cum era să „curgă” viaţa ei dacă rămânea la Chişinău... (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău