VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Greta Tarlev. Enigmatica soţie a primului ministru

Greta Tarlev. Enigmatica soţie a primului ministru

Comentează

inginer-tehnolog în industria alimentară

Vârstă: 41 de ani
Data, locul naşterii: 3 octombrie 1965, Zăbriceni,  Edineţ
Zodie: Balanţă
Studii: Universitatea Tehnică din Chişinău
Stare civilă: căsătorită, 2 copii
Pasiuni, hobby: muzica şi sportul
Principiu de viaţă: Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face

De circa cinci ani este soţie de prim-ministru, dar în tot acest timp a reuşit să-şi păstreze aproape în întregime anonimatul. Toată lumea susţine că este o femeie foarte frumoasă, dar nimeni nu cunoaşte cu ce se „mănâncă” cel mai îndrăgit desert al şefului Cabinetului de Miniştri.   

Departe de beau monde şi de toate îndeletnicirile elitei, Greta Tarlev este una dintre puţinele soţii de prim-ministru care a refuzat categoric să devină o persoană publică şi să iasă la braţ cu soţul său la toate manifestaţiile de anvergură. Şi nu de aceea că nu-şi iubeşte soţul, dar pentru că a preferat să fie mai aproape ”de casă” decât de societate.  Au învăţat la aceeaşi instituţie de învăţământ superior, doar că domnul Tarlev era cu doi ani mai mare decât ea şi a absolvit-o mai repede. Apoi au făcut parte din acelaşi colectiv lucrând mai mulţi ani la fabrica „Bucuria”. După aceasta drumurile lor „s-au despărţit”. El a ocupat cel mai mare cabinet de la Guvern, iar ea, chiar dacă a refuzat să devină o persoană publică, a preluat docil activitatea de bază pe care o practică majoritatea soţiilor de demnitari şi anume acţiunile de caritate. Puţini ştiu că doamna Tarlev  vizitează toate orfelinatele şi şcolile-internat din republică şi încearcă să-i ajute pe copiii defavorizaţi. De asta a şi fost mai dificil să stăm cu ea la o cafea. Nu erau fiţe, chiar e o persoană care nu se consideră nici glamuroasă, nici curioasă pentru presă. 

Familia a fost şi este tot ce preţuieşte cel mai mult în viaţă. Căsătoria i-a schimbat viaţa radical. Despre doamna Tarlev se poate spune că este cea mai bună soţie şi cea mai bună mamă. Iar premierul nu uită niciodată să sublinieze că fără „cei de acasă” nu ar fi realizat nimic important în viaţă. Ea nu a protestat niciodată faţă de deciziile de promovare a soţului, însă a refuzat categoric să se facă la fel de „vestită” ca el. După „puţinele ieşiri în societate” multă lume a remarcat că soţia premierului are gusturi rafinate şi arată impecabil la capitolul vestimentar.

Cea mai mare mândrie a ei sunt fetele Corina şi Cristina. Le dedică tot timpul liber încercând să fie în acelaşi timp şi mamă, şi prietenă, şi confidentă.

Chiar dacă au cam depăşit vârsta copilăriei, doamna Tarlev le ajută cu lecţiile, dar şi cu visele. Nu renunţă să le mai alinte câteodată, încercând să compenseze lipsa tatălui, care este mai mult la serviciu decât acasă. Acum are mai multă grijă de cei dragi pentru că în opinia ei, după ce unul dintre membrii familiei ocupă o funcţie importantă, responsabilitatea pentru persoanele dragi se dublează.  Ca orice soţie de demnitar visează să fie alături de întreaga familie, timp în care ar putea practica sportul ei preferat - tenisul de masă. (rodica bileţchi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Suuuuper
sl   -  
17 Februarie 2010, 10:14
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău