VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ecaterina Bespeatîh. Un Paris la picioarele ei

Ecaterina Bespeatîh. Un Paris la picioarele ei

Comentează

manechin, Agenţia de modele METROPOLITAN (Paris)

Vârstă: 21 de ani
Data, locul naşterii: 28 mai 1984, Bender
Zodie: Gemeni
Studii: Şcoala medie generală or. Bender
Stare civilă: necăsătorită
Premii: „World super model” (1999), „Super Model of the World” (2000), coperta revistelor „Natali” (Ucraina, 2000), „Anna” (Italia, 2001), „Freundin” (Germania, 2004); editoriale în „Glamour” (Marea Britanie), „Vogue” (Grecia, Anglia, Spania), „Donna”; imaginea cataloagelor „Avon” (2004) şi „Saks Fifth Avenue” (2005); publicitate pentru „A. Jaffe”, „Calzedonia”, „Eres”, „Garnier”, „Lavazza”, „Nautica Jeans”, „Toy G.”
Pasiuni, hobby: călătorii

Era prea interesantă ca să nu fie observată. În 1999, Ecaterina Bespeatîh câştiga în China  concursul „World super model” – unul dintre cele mai prestigioase din lumea fascinantă a modellingului. La doar 16 ani avea deja semnat un contract şi urca pe podiumurile internaţionale de modă. Astăzi, Ecaterina Bespeatîh a devenit un manechin celebru şi este una dintre cele mai solicitate modele din Agenţia „METROPOLITAN”.

Acum şapte ani, mama Ecaterinei şi-a luat fiica de mânuţă şi a dus-o la Şcoala de Modelling “Evrostil” din Bender. Era prea slabă şi prea înaltă ca să aibă interesele fetelor de vârsta ei. Era iunie 1999, iar peste două luni semna deja un contract cu Agenţia „Elite-Centru” din Chişinău. În toamnă, este aleasă din 400 de modele să reprezinte Moldova la concursul mondial „World Super Model” din China. La Beijing, la numai 15 ani, Ecaterina câştigă locul III, iar peste un an încheia un contract cu Agenţia de modele „METROPOLITAN” din Paris. Aşa începe povestea succesului Ecaterinei Beaspeatîh, fata din Moldova care defilează astăzi pe cele mai mari podiumuri din lume, prezentând cele mai „haute” nume din moda internaţională. În 2000, în Liban, Kat, acesta este numele ei din lumea modellingului, câştiga „Super Model of the World”. Kat îşi aduce aminte: „Tata mi-a spus că am devenit model din prima zi de la naştere, având în vedere lungimea mea. A râs atunci: „De la maternitate, direct pe podium”. Mama m-a adus la „Evrostil” printr-un şiretlic şi aşa a început totul” – îşi aduce aminte Ecaterina.

Prima ei publicitate în calitate de model a fost pentru Compania „Ponti” din Chişinău. Va aduceţi aminte de picioarele interminabile şi de zâmbetul Ecaterinei atât de inocent şi intrigant în acelaşi timp? La Paris, a debutat prezentând colecţia de toamnă-iarnă a lui Yves Saint-Lorent. Au urmat prezentări pentru Tarloyan, din nou Yves Saint-Lorent, Alice Roi, Betsey Johnson, Christian Dior, Guy Laroche, Ralph Kemp, John Galliano, Oscar Carvallo, Torrente, Giorgio Armani. „Nu am voie să spun creaţiile cărui designer îmi plac, dar e o onoare pentru mine să prezint nume mari”. În schimb, Kat este unul dintre modelele apreciate de Yves Saint-Lorent, care o invită în mod special pentru prezentările lui. Lumea a îndrăgit-o şi pentru ochii ei verzi-albaştri, ca de pisică. Corpul ei „statuar” de 86-61-91 cm îl menţine prin sport şi mâncare sănătoasă. Pe lângă parametrii ideali, Ecaterina ne-a mărturisit că are nervi de oţel şi răbdare de fier.

Meseria i-a oferit şansa să călătorească mult. În perioada în care o contactasem se afla la Dubai, unde avea mai multe şedinţe foto.  Cel mai important lucru din viaţa ei este familia. Din păcate nu vine foarte des acasă, la Bender. Ultima dată s-a întâmplat în mai 2005. Şi cel mai greu în modelling i se pare faptul să găsească timp pentru familie şi prieteni. Ecaterina ne-a spus că-şi doreşte să aibă o familie cu mulţi copii, iar cu banii acumulaţi din cariera internaţională să-şi deschidă o afacere. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău