VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Djulieta Garbalî. Fata cu caracter

Djulieta Garbalî. Fata cu caracter

Comentează

Director General Adjunct al Societăţii Naţionale de asigurări “MOLDASIG”

Vârstă: 26 de ani
Data naşterii: 29 iulie 1979
Zodie: Leu
Studii: Facultatea de Ştiinţe Politice, USM, Facultatea de Management ASEM, la moment – doctorandă ASEM
Performanţă în carieră: în orice realizare a companiei este şi o părticică care îi aparţine ei
Hobby: dorinţa de a trai din plin
Principiu de viaţă: În viaţă nu contează principiile, contează însăşi viaţa

Djulieta Garbalî ocupă de la 23 de ani postul de Director General Adjunct al Societăţii Naţionale de Asigurări “MOLDASIG”, unul dintre liderii pe piaţa asigurărilor din Republica Moldova. Djulieta este unul dintre cei mai tineri şi de succes manageri din ţară. A pus întotdeauna la baza activităţii spiritul de echipă, fiind ferm convinsă că doar capacitatea de a fi pe aceeaşi undă cu colegii de lucru pot da rezultate frumoase atât în beneficiul companiei, cât şi al clienţilor. Preţuieşte loialitatea şi este loială, de aceea, recunoaşte Djulieta, nu vede un alt salt în carieră, decât în tandem cu dinamica companiei.

Cei care o cunosc, se miră, cum de le reuşeşte pe toate fata asta, copleşită şi de serviciu, şi de alte diverse activităţi, pe care le ia întotdeauna în serios. Probabil, cheia secretului este în însuşi caracterul ei dinamic şi pragmatic. Sau faptul că nu suportă monotonia şi unilateralitatea, alungând-o cu zel şi insistând ca totul în jurul ei să fie sclipitor şi nou.  De fapt, 20 de minute îi sunt suficiente pentru a pune la cale un plan-uragan şi a-i face pe cei din jur să îl accepte, şi la fel de repede să-l pună în practică. Îi place să cucerească şi ştie cum să o facă, fie că e vorba de înălţimi, adâncimi, bărbaţi, sau de ea înşăşi, trecând peste propriile temeri. Dacă pleacă să schieze, fiţi siguri că de fiecare dată o va face pe trasee noi şi din ce în ce mai complicate. Dacă va merge să facă diving, va fi la sigur, o încercare de a doborî propriul record de 38 metri. Şi în mod obligatoriu, va fi într-un loc, care va abunda în rechini şi calcani. Ei, dar dacă va merge la pescuit, va insista să prindă numaidecât peşti răpitori şi spre invidia tuturor bărbaţilor, va utiliza o aşa colecţie de ustensile profesionale, încât măcar din stimă, peştele va accepta, în primul rând momeala de pe cârligul ei. În plus, Djulieta mai are şi alte hobby-uri, cum ar fi călăria, gip-safari, sau scwosh-ul. Apropo, anume ea  este prima campioană din ţară în acest gen de sport.

Oriunde ar fi însă la prima veste că cineva are nevoie de ajutorul ei, va lăsa totul şi va alerga într-acolo. Capacitatea de a-ţi însuşi problemele altora, de a nu neglija oamenii, sunt fundamentale pentru asigurări. De aceea, probabil, şi este greu să-ţi dai seama, cine pe cine a ales – ea cariera, sau cariera pe ea.

Poate dacă pe parcursul întregii vieţi nu ar fi întâlnit atâţia oameni care i-au servit drept model şi catalizator pentru toate realizările şi nebuniile sale, atât din viaţa profesională, cât şi în cea personală, nu ar fi fost astăzi acea Djulieta pe care am cunoscut-o noi – fata de succes, şi deosebit de matură pentru cei 26 de ani ai săi. (ludmila andronic)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău