VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Diana Stratulat. O lady în televiziune

Diana Stratulat. O lady în televiziune

Comentează

producător general NIT, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii „Black & White”

Vârstă: 34 de ani
Data, locul naşterii: 8 februarie 1972, Chişinău
Zodie: Vărsător
Studii: Facultatea Limbi Străine, USM
Stare civilă: divorţată, un fiu – Adrian-Valentin
Pasiuni, hobby: Televiziunea. „Prea mult loc ocupă în viaţa mea ca să-mi  mai rămână timp şi pentru altceva.”
Principiu de viaţă: „ A lupta şi a păstra optimismul în orice situaţie. Apreciez verticalitatea persoanelor, indiferent de statutul sau poziţia lor socială.”

Deşi nimic nu vine întâmplător, televiziunea în viaţa Dianei Stratulat a intrat ca o adevărată întâmplare cu happy end. Când nici nu-i trecea prin minte că ar putea-o interesa acest fel de a-şi câştiga celebritatea şi banii, a fost invitată să dea o probă pentru ştiri... Şi a rămas în televiziune.  

Zâmbitoare, curioasă şi un pic amuzată de propria aventură, Diana a păşit pragul Companiei NIT. Din prima, unul dintre regizori i-a şi pus nota: „ Prea cochetă pentru o prezentatoare de ştiri”. Dar i-a intrigat şi...peste puţin timp se năştea ideea emisiunii ei de autor. Opţiunea pentru televiziune a fost o decizie spontană pe care iniţial nici măcar ea nu a luat-o în serios. Dar foarte repede această provocare a devenit un mod de viaţă pentru Diana. „Niciodată nu obţii ceea ce vrei, ci altceva, ceea ce nu aştepţi. Am ajuns pe sticlă fără să vreau asta”, - declară Diana.

„Prima emisiune a fost oribilă, îşi aminteşte Diana râzând. Camerele de luat vederi mă oripilau. Îmi luam startul doar dacă nu ştiam că se filmează. Şi m-au luat cu şmecheriile. Mi-a trebuit ceva timp să mă adaptez, să mă simt liber. Cred că am reuşit graţie directorului artistic al NIT, dl Valeriu Vidraşcu, pe care îl şi consider naşul meu în televiziune.” Veselă, volubilă, nu e deloc producătoarea tv pe care credeam că o cunosc. Nu e nici glacială, nici rezervată şi nici distantă cum mi se părea atunci când o vedeam pe vreo copertă de revistă sau în interviurile de la „Black&White”.  Iubeşte oamenii, îi place să comunice şi tocmai aceste lucrurile pe care le iubeşte le-a regăsit în această meserie. NIT i-a oferit nişte orizonturi foarte mari pe care nu credea că le va cunoaşte vreodată. Televiziunea a făcut-o cunoscută. „Poate celebră?” „Nu. Cunoscută, precizează Diana. Nu ştiu dacă îmi place faptul că sunt cunoscută, dacă cert e că nu-mi încurcă. Dacă mă recunoaşte lumea când merg pe stradă? Secretul e că nu prea merg pe stradă... Dar asta nu scrieţi. Nu că aş face-o pe vedeta, dar nu am timp să mă plimb pe străzi...” Spune că până la televiziune nu a ştiut să facă mai nimic. Credea că toată viaţa ei se va derula între obligaţii familiale şi că ea e femeia care se va dărui totalmente căminului. La 24 de ani a devenit mamă. Naşterea fiului ei  i-a produs o schimbare la toate nivelurile -  mental, spiritual, şi-a revizuit toată scara de valori. La 26 de ani a divorţat şi a trebuit să-şi reevalueze şi  toate principiile de viaţă de până la divorţ. Acum e alta. Independentă, sigură, puternică.

A împăcat greu familia cu profesia, pentru că  şi una, şi alta necesită timp maxim. Spune că încearcă să-i ofere băiatului ei timpul pe care poate să-l ofere o mamă. Nu întotdeauna îi reuşeşte. E maximalistă, idealistă, totul pentru ea înseamnă foarte mult... În familia ei contează înţelegerea, iubirea cu care se hrăneşte, armonia şi liniştea sufletească pe care le caută  încontinuu.  Are o viaţă... nebună, caută alt cuvânt, dar rămânem la ăsta. Nebună. Cu ritmuri alerte, în permanentă mişcare... Iubeşte şi este iubită. Este imprevizibilă. Poate provoca uragane. Are nevoie în permanenţă de cineva alături. Pentru că are ce dărui. Se poate dărui până la ultimul strop. Unui bărbat cu carismă şi inteligenţă, putere şi emotivitate.  Chiar dacă pare femeia cu toate visele împlinite, mai visează. Din momentul în care încetează să mai aibă vise, nu e ea. „Întotdeauna e loc pentru ele, mai zâmbeşte încă o dată Diana Stratulat. Important e să mă gândesc bine la ce visez,  pentru că ar putea să se întâmple...„ (rodica ciorănică)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Diana,ai fost si vei ramiine unica si irepetabila!
vlad   -  
09 Septembrie 2012, 19:21
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău