VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Aura. Eterna perfecţionistă

Aura. Eterna perfecţionistă

Comentează

interpretă de  muzică uşoară

Vârstă: 34 de ani
Data şi locul naşterii: 3 decembrie 1971, Chişinău
Zodie: Săgetător
Studii: Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga”, Academia de Muzică „Gavriil Musicescu”
Stare civilă: căsătorită, două fetiţe: Beatrice şi Loreta
Premii, distincţii: premiantă a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, Premiul Naţional pentru Tineret în Domeniul Literaturii şi Artelor-2005, trei albume lansate: „M-ai încântat, băiete!” (1997), „Cu dragostea ta” (2000), „Meniu pentru doi” (2003)
Pasiuni: muzica, tot ce ţine de artă şi creaţie
Principiu de viaţă: viaţa e o sărbătoare – trebuie să o trăieşti din plin!

Prin tot ce a făcut şi-a creat un nume şi l-a impus celor din jur. Este demnă de invidia celor care caută motive în loc să sesizeze că îşi trăiesc în zadar viaţa, invidie peste care a reuşit să păşească. A ştiut cum să transforme imaginea unei simple interprete de muzică uşoară în cea de femeie împlinită atât în plan personal, cât şi profesional.

Pentru Aura sensul vieţii a fost să cânte. Şi-a dorit asta de mică. Ştia că va fi cântăreaţă şi a făcut totul pentru a realiza acest vis. A obţinut succesul după mulţi ani de muncă asiduă şi sacrificii proprii meseriei pe care o face, nu însă şi fără susţinerea multor oameni în diferite etape ale vieţii şi carierei sale: compozitori, textieri, oameni de televiziune. A dorit mereu să fie apreciată, iubită de public şi a muncit enorm pentru a realiza aceasta.

Odată depăşită prima treaptă a visului său, nu admite gândul de a se opri la cele obţinute, doreşte să crească pe scara profesională. Îşi doreşte mereu concerte şi alte activităţi artistice. Nu o frapează exemplele colegilor de breaslă care au abandonat muzica pentru afaceri – toate planurile sale profesionale ţin în exclusivitate de artă şi spiritualitate. Este o perfecţionistă de fire, nu pierde timpul nici în perioadele considerate „moarte” în meseria sa, cum ar fi iarna – a făcut cursuri de visage, a conceput proiectul de televiziune „Vedete cu şorţ”, experienţă care i-a deschis noi orizonturi şi pe care o va repeta, cu siguranţă. Nu s-a oprit nici atunci când „prietenii” s-au dat cu părerea deloc încântătoare despre emisiune. Anul acesta s-a angajat în „cursa” Eurovision-ului cu piesa „Se întoarce calendarul” semnată de Georgeta Voinovan. Asta-i e firea – trebuie să le încerce pe toate.

Are o viaţă împlinită şi pentru că este fericită în sânul familiei împreună cu soţul Veaceslav şi cele două fiice gemene Beatrice şi Loreta. Reuşeşte să împace familia şi cariera, iar de când pe lume au apărut cele două minuni, a renunţat la multe: nu cântă până în zori; acceptă invitaţii în recitaluri şi în prezenţa unui public receptiv – recepţiile corporative unde interpreţii sunt în calitate de decor nu o preocupă. Şi-a făcut un nume pe care şi-l respectă. Nu este persoană fiţoasă, dar o deranjează publicul care îi solicită autografe pe colţuri rupte de hârtie. S-a obişnuit cu publicul obraznic, că fani nu le poate spune, dar şi mai tare o deranjează lipsa acestuia. (marcel toma)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău