VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Anna Lesko. Rusoaica cea focoasă

Anna Lesko. Rusoaica cea focoasă

Comentează

interpretă de muzică pop

Vârstă: 27 de ani
Data, locul naşterii: 10 ianuarie 1979, Chişinău
Zodie: Capricorn
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Ecologică (Bucureşti)
Stare civilă: necăsătorită
Premii: Discul de aur pentru albumul „Inseparabili”, premii FHM „Cele mai sexy 100 femei din lume”
Pasiuni, hobby: pictură, pian, poezie, creaţii vestimentare, sport, dans, actorie
Principiu de viaţă: perseverenţă

Este o femeie căreia îi place libertatea. Pentru Anna Lesko e important să fie liberă în scenă, în pictură, să fie liberă cu sine însăşi. O tânără fără prejudecăţi care a obţinut succesul în timp record.

“Dacă ai multă ambiţie, voinţă, munceşti mult pe cont propriu şi îţi urmezi instinctele, satisfacţia va fi foarte mare”, spune Anna Lesko despre reuşitele sale. Acum patru ani, incendia fanteziile românilor cu piesa „Ard în flăcări”, un debut exploziv pentru o tânără interpretă, total necunoscută în România. Despre ea se poate spune că este excentrică, îi place să epateze, pentru că toate apariţiile ei au fost extravagante – de la coafuri, vestimentaţie, până la încălţămintea care o poartă. Graţie ei, unele cuvinte din limba rusă au devenit „exotice” la Bucureşti, unde a fost supranumită „rusoaică focoasă”.

Despre părinţii ei Anna ne-a spus că sunt din Chişinău, sunt oameni deosebiţi şi cumsecade, cărora le mulţumeşte pentru educaţia aleasă. Mai are două surori – una mai mare şi alta mai mică – foarte abile şi deştepte. Şi-a câştigat primii bani la 13 ani, muncind alături de familia sa, care avea o cooperativă unde se făceau căciuli. În fiecare seară îşi ridica „salariul” de trei ruble.  Anna Lesko părăsea Chişinăul natal în 1996, fiind angajata unei trupe de balet ce avea contract la Constanţa. Nu s-a mai întors acasă, preferând să-şi continue studiile la o facultate din Bucureşti (deşi tatăl ei o vedea studentă la o facultate de actorie din Moscova). Părinţii nu s-au împăcat cu faptul că fiica lor va învăţa la Bucureşti şi au venit să o ia înapoi. Dar în zadar – Anna hotărâse că aşa va fi mai bine, deşi nu ştia nici o boabă româneşte. „Am avut întotdeauna chemarea pentru scenă şi public”, a declarat Anna pentru interviul nostru.  Peste un an de la apariţia primului album, apare cel de-al doilea – „Inseparabili”, urmat ulterior de „Pentru tine” (2004). Ultimul ei album, „ispita”, ce conţine şi hitul momentului din România, „Anicyka maya”, s-a născut din dorinţa permanentă de explorare a relaţiei bărbat-femeie. Pictura este o altă pasiune a ei. „Pictura înseamnă pentru mine curajul de a pune pe pânză ideile, trăirile care au venit o dată cu maturitatea în gândire. Chiar dacă nu am timp întotdeauna, nu neglijez tablourile”.  Primul ei tablou l-a vândut cu 3000 de dolari. Este discipola lui Sabin Bălaşa. Maestrul i-a spus: „Rusoaico, pentru mine eşti o revelaţie!”. Lucrările Annei au fost expuse la Muzeul Naţional, într-o galerie de artă. La ora actuală, nu vinde, pentru că ţine lucrările pentru următoarea expoziţie. Succesul îl explică simplu: „Perseverenţă şi credinţă în Dumnezeu. În viaţă contează corectitudinea în tot ceea ce faci şi dragostea”.

Anna îşi doreşte o viaţă armonioasă şi echilibrată, să poată primi şi dărui multă dragoste, ar vrea să se perfecţioneze pe plan profesional. Amintirile ei despre Moldova sunt legate de copilărie, de bunici, de vacanţele însorite, de colegi şi de cursurile de balet. „La Chişinău viaţa este grea, dar frumoasă. Îmi plac ciocolatele de la „Bucuria”, „ostraia morcovca”, ”seliotca”, „capcionca”, „marinovanîie pomidorcichi”, doar „avem di tăti”, râde Anna, mereu pusă pe glume şi pe şotii. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ei lasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu   -  
16 Mai 2011, 09:03
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău