VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2013   |  2009   |  2006
Ala Herţman. Frumoasa fericită

Ala Herţman. Frumoasa fericită

Comentează

brand manager GUCCI în Moldova

Vârstă: 26 de ani
Data, locul naşterii: 19 iunie 1979, Chişinău
Zodie: Gemeni
Studii: Facultatea de Management, ULIM
Stare civilă: necăsătorită
Premii: „Top-Model” 1996 (premiul II)
Pasiuni, hobby: călătorii, mâncare bună
Principiu de viaţă: să iubeşti

Ala Herţman a reuşit să facă istorie în modellingul moldovenesc. A lucrat cu toate companiile mari de la Chişinău. A apărut în editoriale de modă în revistele din România, SUA, Rusia şi Turcia. A făcut spoturi publicitare în Franţa. Astăzi o găsim în calitate de reprezentant oficial al brandului GUCCI în Moldova.

Este foarte delicată, fină, firavă, aproape străvezie. Atunci când vorbeşte, emană mult calm. Orice tentativă de a ridica vocea la ea eşuează după ce îi vezi ochii mari, profunzi. Ca într-o oglindă, în ei se revarsă sufletul său. Poartă un costum negru, reiat. Bijuteriile, aur cu perlă, sunt alese cu mult gust. Nu le poartă ostentativ. Bărbatul care i le-a dăruit a vrut doar să-i sublinieze frumuseţea degetelor şi a mâinii. Ceasul este foarte elegant, de o impecabilă calitate elveţiană. Frumoasă şi retrasă în acelaşi timp. Ala Herţman ne contrazice, surâzând, detectându-i-se gropiţele din obrăjori: dimpotrivă, este veselă şi romantică. Cele mai bune prietene ale ei pot oricând confirma acest lucru. De regulă, ceaiul dintre prietene se transformă într-o veselie generală. Mama ei, pe care o iubeşte nespus de mult, este sfetnicul ei cel bun, omul cu care a împărţit toate bucuriile şi durerile.

Şi-a început cariera de model la Teatrul de Modă „Prestij” sub bagheta Valentinei Radcenco, care a învăţat-o să se machieze, să defileze, să se comporte. Au trecut aproape zece ani de atunci... Şi-a dorit să se facă actriţă şi crede că nu e totul pierdut în acest sens. Podiumurile au învăţat-o să fie sigură de ea, să „colaboreze” excelent cu aparatul de fotografiat şi camera de filmat, să muncească ore întregi şi să reziste intemperiilor. Deocamdată nu vrea să-şi dezvăluie proiectele. Ne spune că nu este o femeie de carieră. Nimic nu contează în viaţa ei dacă nu iubeşte. Trăieşte o dragoste extraordinară şi uneori parcă îi e frică să recunoască că este fericită. E omul care-i umple jumătatea, care o simte şi o înţelege perfect. „E bărbatul care mi-a schimbat viaţa, care mi-a răsturnat toate punctele de vedere şi m-a făcut să trăiesc din pagină nouă”, recunoaşte Ala. Despre el spune că e un bărbat cu gusturi foarte bune. Le place să călătorească şi orice deplasare peste hotare are duble beneficii. Recent, s-au întors din Europa, unde au vizitat Spania şi Italia. „Am rămas impresionată nu numai de arhitectura oraşelor, dar şi de felul de a fi al europenilor, de cultura lor”. Ambii sunt gurmanzi şi le place să se alinte prin restaurante, servind bucate alese.

Ala îşi doreşte foarte mult să aibă un băieţel şi o fetiţă. „Cred că o femeie e împlinită cu adevărat când are o familie, când devine mamă. Vreau să mă întorc acasă cu bucurie. Nu contează banii, ci fericirea simplă de femeie”. Deocamdată, anul acesta se va ocupa de buticul GUCCI - cunoscuta marcă de lux, unde se vor comercializa pentru început ceasuri şi bijuterii de excepţie. Şi cine ştie ce surprize frumoase îi rezervă viaţa. (rodica trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău