VIP Magazin
25 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Andy’s Pizza
Locul 2

Andy’s Pizza

Comentează

Brandul „Andy’s Pizza” este, probabil, cel mai longeviv printre pizzeriile din capitală, devenind în timp unul dintre cele mai puternice mărci locale.

Istoria „Andy’s Pizza” a început la 1 iulie 1999, când a fost deschis, în centrul oraşului, primul restaurant din actuala reţea. Proprietarul restaurantului, Andrei Tranga, a investit 20 de mii de dolari – economii personale şi bani împrumutaţi de la rude şi prieteni pentru a-şi realiza visul. A închiriat spaţiu, a cumpărat câteva cuptoare pentru pizza, a selectat bucătari şi chelneri, a elaborat meniul şi a pus afacerea pe roate.  

Astăzi „Andy’s Pizza” este cea mai mare reţea de pizzerii din Chișinău, cu localuri amplasate în toate regiunile capitalei. Compania planifică să lărgească geografia reţelei şi în afara capitalei şi să deschidă noi restaurante în alte oraşe ale Moldovei.

Strategia de marketing a reţelei este orientată social şi urmăreşte formarea unei imagini pozitive, atât pentru public, cât şi pentru comunitatea de afaceri. Pentru aceasta, s-au amenajat locuri de joacă pentru copii în preajma majorităţii restaurantelor, se organizează săptămânal spectacole pentru copii lângă restaurantul din centrul oraşului, se oferă susţinere financiară invalizilor, orfanilor şi veteranilor, se sponsorizează activităţi studenţeşti şi se acordă burse celor mai buni elevi ai liceelor „A. Puşkin” şi „Ion Creangă”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău