VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Vivodent
Locul 79

Vivodent

Comentează

Cifra

35
de angajaţi asigură activitatea centrului stomatologicAlexandru Smântână Jr.

Administrator

S-a născut la 29 februarie 1984 la Chişinău. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testemiţeanu”, Facultatea de Stomatologie, în 2006. Din 2003, lucrează în cadrul clinicii „Vivodent”, întâi ca asistent medical, apoi ca medic rezident, pentru ca din 2009 să devină medic stomatolog şi administrator al centrului. A făcut cursuri de perfecţionare în Italia, România, Ucraina, Elveţia şi Germania.

Fiind una din primele clinici private deschise în capitală, „Vivodent” are suficientă experienţă şi o reputaţie impecabilă pentru a rezista concurenţei. Centrul stomatologic oferă astăzi gama completă de servicii: tratament, profilaxie, ortodonţie, protezare,
radiografie dentară, chirurgie, implantologie.

Istoricul  CS „Vivodent”  începe în 1988. Perestroika a oferit cetăţenilor posibilitatea de a lansa afaceri individual şi în grup. Din iniţiativa specialiştilor care activau la Policlinica Stomatologică Republicană de Stat s-a fondat cooperativa „Dăns”, pentru a propune servicii stomatologice populaţiei, reorganizată apoi în societate cu răspundere limitată (SRL) şi redenumită „Dentis”.

La început, activitatea clinicii se baza pe entuziasm şi dorinţa de a face ceva altfel, mai cu dragoste şi responsabilitate faţă de profesie şi pacienţi. Mai puţin se vorbea de concurenţă, fiindcă exista o cerere mare pentru serviciile stomatologice. Cei cinci angajaţi munceau în paralel la Policlinica Stomatologică de Stat şi la mica afacere nou creată.

Denumirea „Vivodent” a apărut în 1996, clinica devenind o afacere de familie, după ce restul fondatorilor au plecat. Astăzi clinica are 35 de angajaţi şi trei genuri de activitate strâns legate între ele: servicii stomatologice, laborator dentar, importul şi comercializarea de tehnică medicală şi consumabile pentru cabinetele stomatologice şi laborator dentar cu reprezentanţă în Bălţi şi Cahul.

Istoria brandului
Denumirea clinicii a fost aleasă de fondatorul ei şi actualul director, Alexandru Smântână. „Vivodent” vine de la cuvintele latine „vivo”, care înseamnă viaţă, şi „dent” – dinte, ilustrând perfect profilul centrului medical. La crearea logotipului, directorul s-a inspirat de la drapelul Uniunii Europene, de unde vin steluţele, care însoţesc imaginea unui dinte sănătos şi fericit.

Promovare
De-a lungul timpului clinica stomatologică „Vivodent” şi-a promovat serviciile prin intermediul mass-media – TV, radio, presa scrisă, precum şi prin intermediul panotajului stradal. Pentru a-şi informa partenerii, dar şi publicul larg despre noutăţile din domeniul stomatologiei, inovaţiile tehnice şi medicale oferite şi utilizate în cadrul clinicii, „Vivodent” participă cu regularitate la expoziţii anuale de profil. De asemenea, „Vivodent” se implică în sponsorizarea diferitor congrese şi conferinţe, oferă promoţii de sărbători pentru pacienţi şi organizează cursuri de perfecţionare pentru medici, în ţară şi în străinătate. Totuşi, conducerea şi angajaţii clinicii consideră că cea mai eficientă metodă de promovare e calitatea serviciilor şi recomandările clienţilor mulţumiţi. Drept dovasă a recunoaşterii, în 2011, clinica a obţinut premiul „Businessul anului”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău