VIP Magazin
26 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Valenti
Locul 75

Valenti

Comentează

Brandul „Valenti” se poziţionează printre lideri în comerţul cu mănuşi din ţară şi implică în confecţionarea acestora specialişti din şase ţări.

Este brandul ce răspunde de eleganţa mânilor femeilor şi bărbaţilor, împodobindu-le cu diverse modele de mănuşi asortate cu cele mai sofisticate lookuri. VALENTI reprezintă o marcă autohtonă prezentă de opt ani pe piaţă şi care îşi comercializează produsele în principalele centre comerciale din capitală.     

Marca VALENTI a fost înregistrată la AGEPI cu nr. 13181 în 2004 de către proprietarul şi autorul brandului, Valentin Uncu. Producţia VALENTI include mănuşi fabricate din cele mai bune şi fine piei de ovină, viţel, căprioară, ren (Canada), porc (pekari) (Mexic), şarpe (piton). Pieile sunt prelucrate şi tăbăcite la renumitele fabrici în domeniu: Pittards (Anglia) şi Gargiulo (Italia) , şi sunt cusute în România, fiind căptuşite cu 100% lână virgină (Woolmark Italia), caşmir (Italia), mătase, blană naturală de iepure (Italia), blană naturală merinos (Noua Zeelandă). La crearea mănuşilor, designerii companiei pun accentul pe modelele de actualitate ce se încadrează în colecţii care ţin pasul cu exigenţele clienţilor şi linia modei.

Datorită faptului că „Valenti”, procură materia primă direct de la producător, finanţează parţial fabrica de confecţionare şi importă mănuşile de la sursă, fără intermediari, preţul producţiei este de două şi chiar de trei ori mai mic decât în Europa, calitatea mănuşilor fiind la acelaşi nivel cu cea europeană.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău