VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Solano
Locul 26

Solano

Comentează

 Printre elementele care formează stilul unei persoane, ochelarii au un rol definitoriu. Oferta de pe piaţa Republicii Moldova este suficient de vastă pentru orice gust, ochelarii „Solano” fiind pe placul moldovenilor cu venituri medii.

Solano este brandul ce oferă clienţilor produse elegante, originale şi stilate, dar în acelaşi timp comode şi sănătoase. Se clasifică printre cei mai renumiţi producători de ochelari de soare ce aplică tehnologii revoluţionare pentru protecţia vederii. Prezentă pe piaţa Republicii Moldova, reprezentanţa companiei expune produsele în centrele comerciale din capitală.  

Brandul „Solano” a fost creat în anul 2000 de Compania AM Group în Polonia. În prezent, colecţiile companiei includ modele pentru persoane de orice vârstă, inclusiv pentru copii.  Ochelarii de marca „Solano” sunt echipaţi cu lentile polarizate, fabricate în SUA, cu filtru UV 400, protejându-vă de razele solare şi filtrând razele ultraviolete. Lentilele din policarbonat, folosite pentru modelele Solano, sunt mai uşoare şi mai subţiri decât cele obiţnuite, dar şi de zeci de ori mai rezistente la zgârieturi şi lovituri. Datorită acestor calități, ochelarii „Solano” sunt deja faimoşi în toată lumea.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Foarte super si modern..deosebiti
cheltuitor mihaela   -  
04 Iunie 2013, 19:44
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău