VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Rogob
Locul 65

Rogob

Comentează

Pe parcursul anului 2012, „Rogob” s-a dezvoltat simţitor – au fost deschise câteva magazine noi, iar calitatea deservirii a crescut pregnant, depăşind majoritatea concurenţilor.

Fabrica de producţie şi comerţ „Rogob”, fondată în 1997, şi-a început activitatea în 1998, pornind ca o afacere de familie, stabilită în comuna Ciorescu din mun. Chişinău. Denumirea companiei, „Rogob”, este compusă din iniţialele fondatorilor Fevronia şi Grigore Roşca, care au venit cu ideea, apoi au înregistrat-o ca marcă comercială. Logotipul a suferit câteva modificări de-a lungul timpului. Prima variantă era alb-negru şi reprezenta un toreador şi un taur. Al doilea, lansat în 2009, a fost modernizat după tendinţele pieţei, iar varianta actuală, lansată în 2011 după un rebranding total, a fost elaborată de o agenţie de publicitate. Sloganul companiei, „Produs pe placul Moldovei”, caracterizează politica de marketing şi atitudinea faţă de clienţi. Primul slogan – „Mănânci gustos şi sănătos”, rămâne totuşi un mesaj actual transmis de companie şi astăzi.

În prima perioadă, compania producea pentru un număr restrâns de consumatori locali, pentru a ajunge astăzi în Top 6 companii de profil din Republica Moldova. Consumatorii actuali ai mărcii sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 20 şi 55 de ani, cu venituri medii şi mari. „Rogob” are în prezent un colectiv de peste 150 de oameni, un parc auto de peste 25 de maşini care asigură distribuţia şi o rețea de 6 magazine de firmă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

aveti niste produse foarte gustoase
igor   -  
27 Februarie 2014, 15:49
Sus ↑
Merita
Dinu   -  
01 Decembrie 2015, 23:59
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău