VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Nobil Luxury Boutique Hotel
Locul 58

Nobil Luxury Boutique Hotel

Comentează

Cifra

Nobil Luxury Boutique Hotel dispune de
27 de camereOlga Iftodii

Director executiv

Are 28 de ani şi lucrează în domeniul hotelier deja de 10 ani. Este magistru în administrarea afacerilor şi a absolvit Educational Institute of the American Hotel & Lodging Educational Institute din Philadelphia, SUA.

Amplasat în inima capitalei, la câţiva paşi de renumita „Stradă a Artei Naţionale”, în vecinătatea Pieţei Marii Adunări Naţionale şi în centrul cartierului teatral, „Nobil Luxury Boutique Hotel” a devenit solicitat din plin de oameni de afaceri şi turişti.  

Filozofia „Nobil Luxury Boutique Hotel” se bazează pe armonizarea confortului şi a eleganţei, cu scopul creării unei ambianţe elitare, corespunzătoare statutului şi standardelor boutique hotelurilor europene de clasa LUX – candelabre de cristal, pardoseală de marmură, covoare scumpe, lemn preţios – un design inspirat din epoca clasică a luxului, perfectat cu elemente tehnice contemporane.

Istoria brandului
„Nobil Club Hotel” şi-a deschis pentru prima dată uşile în anul 1998, iar zece ani mai tâziu, în 2008 s-a prezentat vizitatorilor cu un alt concept şi cu o altă faţă purtând denumirea „Nobil Luxury Boutique Hotel” şi fiind primul hotel din Chişinău de tip Luxury Boutique. În scurt timp, hotelul a reuşit să se afirme, devenind locul de întâlnire al oamenilor de afaceri din ţară şi de peste hotare, al politicienilor şi al vedetelor.   

Astăzi, hotelul de cinci stele „Nobil Luxury Boutique Hotel” dispune de 27 de camere, incluzând  Ambassador Suite şi Presidential Suite, două restaurante, un Cigars Club, o terasă ce înfăţişează panorama oraşului, o sală de conferinţe, un SPA-centru exclusiv, fitness-centru şi salonul de frumuseţe DESSANGE.

Promovarea brandului
Având un target group ce depăşeşte hotarele ţării, administratorii hotelului optează pentru promovarea prin intermediul tehnologiilor moderne şi al mediului on-line, punând accentul pe reţelele de socializare, mijloacele electronice de vânzare, investiţiile în promovarea pe internet şi în dezvoltarea propriului site. La promovarea hotelului se munceşte zi de zi, motivând vizitatorii prin discount carduri şi prin stabilirea dinamică a preţurilor.

În anul 2012, hotelul a lansat unica şi exclusivista revistă „Nobil Club”, destinată oaspeţilor hotelului, prin care aceştia cunosc atât noutăţile hotelului, cât şi informaţii utile din domeniul artei şi divertismentului din Moldova.

Premii şi distincţii
În anul 2009 „Nobil Luxury Boutique Hotel” a fost decernat cu premiul mare la categoria „Cel mai bun hotel de cinci stele din Moldova”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău