VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Most
Locul 54

Most

ComenteazăAla Vengher

Director general

S-a născut în oraşul Comrat. A absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea contabilitate şi analiza afacerilor.

Concurenţa de pe segmentul sălilor de ceremonii nu a speriat-o pe patroana restaurantului „Most”, care a decis că întotdeauna există loc de mai bine şi a deschis un local cu adevărat original.

Restaurantul s-a deschis în ianuarie 2010 şi corespunde şi astăzi celor mai sofisticate cerinţe şi gusturi. Meniul oferă bucate italiene, moldoveneşti şi japoneze, iar sala de banchet cu o capacitate de 200 de oameni poate găzdui prezentări, banchete, nunţi şi alte evenimente memorabile.

 Ideea de a deschide un restaurant la ultimul etaj a luat naştere de la frumoasa vedere panoramică ce se deschide la nivelul etajului cinci al centrului de divertisment „The Most”. Denumirea lui poate fi interpretată în două feluri, ambele la fel de sugestive. Din engleză, „the most” înseamnă „cel mai”, iar sensul se schimbă în funcţie de cuvântul care urmează: cel mai frumos, cel mai prestigios, cel mai modern, cel mai bun etc. De asemenea, în limba rusă „most” înseamnă pod, denumirea oferind astfel un indiciu referitor la alezarea geografică a restaurantului pe Viaduct.  

Interiorul restaurantului „Most” este realizat în stilul palatelor din Versailles ale lui Ludovic al XIV-lea, combinând armonios luxul şi confortul. Situat la înălşimea zborului de pasăre, cu vedere la Focul Velnic de la Memorialul „Eternitate” din capitală, restaurantul creează o atmosferă de neuitat pentru orice sărbătoare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău