VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Mercedes
Locul 18

Mercedes

Comentează

Cu o istorie de peste un secol, marca „Mercedes” se plasează ferm pe primele poziţii în categoria automobilelor premium din ţară, fiind printre preferatele moldovenilor cu orgolii şi statut.

Acum 126 de ani a fost marcată naşterea primului automobil „Mercedes”, prin patentul de invenţie cu numărul 37435, emis la data de 9 ianuarie 1886, de către Oficiul de Patente Împărătesc pentru Motorwagen der Rheinischen Gasmotorenfabrik Benz & Co. din Mannheim (Vehicul cu motor al fabricii renane de motoare cu gaz Benz & Co. din Mannheim). Astăzi, brandul „Mercedes” ocupă locul şapte în topul brandurilor europene, valoarea sa fiind estimată în baza studiilor BrandZ™, Kantar Worldpanel şi Bloomberg la peste 16M$. Actualul slogan „The Best or Nothing” („Cel mai bun sau nimic”) este perfect asociat cu excelarea în domeniul energiei, performanţele, stilul şi siguranţa pe care le oferă „Mercedes”.

În Moldova, brandul este reprezentat de „Grand Premium” SRL, acesta fiind dealer oficial din decembrie 2007, după ce a semnat un contract cu concernul „Daimler” din Stuttgart, Germania. De curând, „Grand Premium” a deschis un nou centru auto „Mercedes-Benz” la Chișinău, fiind mai aproape de grupul ţintă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău