VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
McDonald’s
Locul 17

McDonald’s

Comentează

Acest brand face parte din categoria celor care nu au nevoie de prezentare. „McDonald’s Corporation” este cel mai mare lanţ de restaurante fast-food, cu peste 32.000 de localuri în 119 ţări.

Istoria brandului a început în 1940, cu un local deschis de fraţii Dick şi Mac Macdonald în San Bernardino, California. Comenzile erau onorate în 30 de secunde, iar preţurile erau foarte mici – un hamburger costa 15 cenţi. Corporaţia actuală îşi datorează existenţa lui Ray Kroc, care a deschis primul restaurant franciză în 1955, în Illinois, iar mai târziu a cumpărat compania şi a condus expansiunea ei în toată lumea. Logotipul companiei a fost creat în 1962, iar peste şase ani, la arcurile de aur din siglă s-a adăugat şi denumirea „McDonald’s”, pentru a completa imaginea.

Primul restaurant „McDonald’s” în Moldova a fost deschis în aprilie 1998, apoi reţeaua s-a completat cu încă trei, reuşind să servească anual peste 2 mln. de clienţi. Restaurantele oferă produse 100% proaspete şi de calitate în orice loc şi în orice moment. De aceea toate  restaurantele sunt deschise până târziu şi în zilele de sărbătoare. McDonald’s, I’m lovin’ it!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău