VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Manhattan
Locul 45

Manhattan

Comentează

Cifra

30
de camere şi apartamente stau la dispoziţia oaspeţilorEugen Jarcuţchii

Manager general

Are 31 de ani şi şi-a luat licenţa în finanţe la ASEM şi la Universitatea din New Haven, SUA; apoi a făcut şi un masterat în managementul ospitalier la Şcoala de Management Hotelier din Elveţia.Corina Jarcuţchii

Director executiv

Are 28 de ani şi este licenţiată în management hotelier. A făcut un masterat în management internaţional la University of Surrey, Marea Britanie.

Şi Republica Moldova are un „Manhattan” al său. Este vorba despre hotelul care poartă numele celebrului cartier din New-York, deschis acum trei ani în centrul capitalei.

Hotelul a fost lansat într-o zi magică de 09.09.09 şi îmbină armonios elemente de design interior din New-York cu căldura şi ospitalitatea din Moldova. Prima cărămidă la temelia clădirii hotelului a pus-o Corina Jarcuţchii, astăzi director executiv al hotelului. Încă de pe vremea studenţiei, Corina visa la o astfel de locaţie, doar că pe malul mării. După mai multe şedinţe de familie, în septembrie 2009, s-a înălţat „Manhattan”, un prestigios hotel de patru stele pe care nu ai cum să-l treci cu vederea, dacă te afli prin apropiere. Denumirea a fost aleasă de patroana Zinaida Jarcuţchii, mama Corinei, care adoră raionul Manhattan din New-York, unde cunoaşte orice colţişor.

Servicii all inclusive
Cele 30 de camere şi apartamente ale hotelului oferă oaspeţilor o experienţă unică a confortului şi a eleganţei în imediata apropiere a celor mai renumite obiective turistice şi artere comerciale. Amplasat în centrul Chişinăului, hotelul „Manhattan” este locul perfect pentru turiştii activi, iubitori de zumzetul unei capitale. Totodată, vederea spre Catedrala „Sfântul Teodor” creează o imagine de neuitat a orașului şi o senzaţie unică de linişte. „Manhattan SPA” (două saune, hamam, piscină), restaurantul „Manhattan”, două săli de conferinţe – toate aceste compartimente prestează servicii excelente.

Sloganuri
La lansarea hotelului, de acum trei ani, familia Jarcuţchii a invitat mai mulţi specialişti din domeniul turismului, printre care şi un expert olandez, care a observat că formularea genială a lui Conrad Hilton: „Location, Location, Location” se potriveşte perfect şi hotelului „Manhattan”. Tot musafirul de onoare a fost şi cel care a venit cu ideea sloganului, valabil şi astăzi: „Manhattan Hotel & Restaurant – sejur de vis în Chişinău”. Hotelul a reuşit în scurt timp să devină un punct de atracţie pentru turiştii şi oamenii de afaceri din afară, iar patronii localului spun că au acum o nouă ţintă: să îi sporească prestigiul şi acasă, în Moldova.

Promovare şi premii
Ca şi orice produs nou lansat pe piaţă, hotelul „Manhattan” s-a bucurat imediat de o promovare activă. Managerii companiei nu au ocolit nicio cale de a-şi face publică afacerea: radio, TV, reviste, panouri stradale, expoziţii, promoţii, toate au fost, pe rând, bifate. După trei ani, patronii „Manhattan” recunosc că cea mai bună reclamă este cea pe care o fac înşişi clienţii hotelului, care descoperă aici „un mic Manhattan în Chişinău”. Tot datorită impresiilor oaspeţilor, „TripAdvisor”, faimosul site internaţional specializat în turism, a acordat hotelului „Manhattan” un „Certificat de Excelenţă pentru anul 2012” şi un vot total de 5 stele.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău