VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Madame Lucie
Locul 43

Madame Lucie

ComenteazăAla Vengher

Director general

S-a născut în oraşul Comrat. A absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea contabilitate şi analiza afacerilor.

Celebrele delicii franceze macarons sunt acum accesibile şi la Chişinău, datorită buticului „Madame Lucie”, deschis recent în centrul capitalei.

Localul din Chişinău, deschis oficial în septembrie 2012, este o franciză, deci respectă toate rigorile omologului său francez. Din acest motiv, aici se comercializează cele mai autentice macarons cu o enormă gamă de gusturi şi arome: ciocolată violetă, ciocolată banane, caramelă, zmeură, grepfrut, afine, portocală, vişină, fistic, mojito şi multe altele. Doritorii îşi pot servi desertul pe loc, cu o ceaşcă de cafea sau ceai. Localul aminteşte de bombonierele cu şic franţuzesc, în care timpul parcă îşi încetineşte mersul.

Macaronsurile sunt un deliciu de origine franceză ce datează încă din anul 1791, dar au devenit deosebit de populare în ultimii câţiva ani. Macarons este un fursec de migdale „macaron”, o părticică din plăcerea cerească, potrivită între degetul arătător şi degetul mare – cea mai modernă dintre creaţiile clasice ale cofetarilor francezi. Micile, rotundele prăjituri cu umplutură de cremă, multicolorele dulciuri cu gusturi originale au devenit niște delicatese iubite în toată lumea.

Buticul „Madame Lucie” face livrări pentru petreceri private sau corporative, nunţi sau zile de naştere. Aceste mici delicii nu sunt doar foarte gustoase, dar reprezintă şi un element de decor pentru orice masă, fiind viu colorate într-o gamă diversă de nuanţe. În plus, ambalate în cutiuţa lor roz, ele pot deveni şi un cadou plăcut şi romantic pentru o persoană dragă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău