VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Lazy café
Locul 39

Lazy café

ComenteazăAla Vengher

Director general

S-a născut în oraşul Comrat. A absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea contabilitate şi analiza afacerilor.

Cu o denumire „leneşă”, foarte sugestivă, „Lazy café” îşi invită vizitatorii la o relaxare totală. Acest format nou pentru Chişinău se pare că era exact ceea ce le lipsea petrecăreţilor din capitală.

Deşi abia a sărbătorit un an de la deschidere în noiembrie 2012, „Lazy café” se regăseşte cu siguranţă în lista de localuri preferate ale persoanelor cărora le place să iasă cu prietenii pentru gustări, deserturi sau discuţii plăcute.

Localul a fost conceput din start drept o oază de linişte şi relaxare, diferenţiindu-se astfel de marea majoritate a cafenelelor din capitală, cu muzică la volum maxim, petreceri gălăgioase şi DJ energici. La „Lazy café” predomină o atmosferă liniştită, calmă, care favorizează comunicarea, pe fundalul unei muzici de calitate.

Acest mesaj îl transmite şi logotipul „Lazy café”. Pentru el s-a ales culoarea verde, care destinde considerabil atât fizicul, cât şi psihicul. Această culoare aduce linişte, bună dispoziţie, relaxare, echilibru, abundenţă de asocieri mentale de idei, facilitează deconectarea nervoasă şi creează o senzaţie de depărtare în spaţiu.

Meniul localului conţine feluri din bucătăria japoneză, italiană şi europeană. Designul interiorului a fost conceput în stil fantasy, iar imaginea gen „Alice în țara minunilor” a fost aleasă nu în zadar, deoarece aici e locul unde se întâmplă minunile! Aceasta este o cafenea emotivă şi inteligentă, romantică şi iubitoare. Aici domneşte eterna plăcere de a nu face nimic. Dolce far niente!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău