VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Kavkaskaia pleniţa
Locul 37

Kavkaskaia pleniţa

ComenteazăAla Vengher

Director general

S-a născut în oraşul Comrat. A absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea contabilitate şi analiza afacerilor.

Restaurantul „Kavkaskaia pleniţa” a fost unul din primele localuri tematice deschise la Chişinău, spre încântarea celor care preferă bucatele caucaziene şi muzica retro interpretată live.

Deschis în 2001, acest local a devenit celebru datorită stilului foarte bine definit, respectat până în cele mai mici detalii. Drept sursă de inspiraţie a servit legendara comedie sovietică cu acelaşi nume, lansată în 1966 – un film în care au fost adunate cele mai frumoase tradiţii şi glume ale Caucazului. Tocmai din acest motiv, restaurantul care îi poartă numele – „Kavkaskaia pleniţa” – este un restaurant-nostalgie după anii ‘70, perioadă în care petrecerile zgomotoase erau acompaniate de toasturi lungi, pronunţate cu voce tare pe muzica vocal-instrumentală a ansamblului muzical. Şi astăzi în acest restaurant răsună muzica retro interpretată pe viu.

Deşi în Chişinău gama de restaurante este enormă, „Kavkaskaia pleniţa” este probabil singurul care oferă specialităţi caucaziene tradiţionale. Totuşi, pentru ca fiecare să-şi găsească ceva pe plac, meniul este completat cu feluri din bucătăria europeană.

De o popularitate aparte se bucură camera pentru copii, unde părinţii pot să-şi lase odraslele în grija educatorului, în timp ce savurează timpul petrecut în restaurant. În acest an, restaurantul va fi supus unui rebranding total, cu reparaţie capitală, pentru a-l redeschide cu un concept total diferenţiat de cel cu care s-au obişnuit toţi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău