VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Iuvas
Locul 34

Iuvas

Comentează

Compania „Iuvas”, fondată la 24 februarie 1998, e specializată în confecţionarea produselor din tricot, fiind la moment una din cele mai cunoscute firme din Moldova pe acest segment de piaţă.

Fabrica „Iuvas” a început producerea cu două maşini de cusut şi trei angajaţi, pentru ca azi să aibă o echipă calificată formată din 150 de persoane şi dotare tehnică de ultimă oră. În prima perioadă, compania producea doar lenjerie – slipi, maieuri. După trei ani, produceau deja şi pijamale, tricouri, hanorace. Astăzi sortimentul companiei cuprinde două mari categorii de produse: lenjerie (slipi, boxeri, maieuri, garnituri, furouri, pijamale, cămăși de noapte, body, indispensabili) şi piese exterioare (treninguri, hanorace, pantaloni, pulovere, veste, rochii, fuste, tricouri). Tricotajele „Iuvas” sunt destinate tuturor: femei, bărbaţi şi copii.

În ultimii ani s-a mărit calitatea materiei prime, toate produsele sunt executate din materiale de calitate superioară – din fire de bumbac mercerizat. Aspectul exterior al hainelor a devenit mai atractiv pentru clienţi, ceea ce a dus la creşterea vânzărilor. Spre deosebire de alte companii cu același profil, „Iuvas” oferă servicii de serigrafie și broderie pe articolele companiei. Aproape 70% dintre tricotaje au imprimeuri sau broderii la care lucrează un întreg laborator de design.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău