VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Ionel
Locul 33

Ionel

Comentează

Printre marile fabrici care au rezistat timpului şi schimbărilor se numără şi „Ionel”. Cu o istorie de 67 de ani, fabrica a reuşit să-şi asigure un loc în inimile moldovenilor – întâi ale bărbaţilor, apoi şi ale femeilor.

Fabrica de confecţii „Ionel” a fost fondată în 1945, iar după destrămarea URSS, în 1993, aceasta a devenit societate pe acţiuni. Din 1999, „Ionel” este o întreprindere cu 100% de capital privat, iar în 2002 a fost introdus Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001-2000.

Brandul „Ionel”,  lansat în 1979, poartă cel mai popular prenume masculin din Moldova, întreprinderea fiind specializată în fabricarea costumelor bărbăteşti o lungă perioadă de timp.

Astăzi, pe piaţa din Moldova, fabrica „Ionel” este prezentă cu încă două branduri. „Giovanni Primo” oferă costume pentru bărbaţi cusute impecabil, după cele mai actuale tendinţe ale modei. „Prima Bella” este un brand pentru femei puternice, dar şi tandre, şi delicate în acelaşi timp, oferind piese ce subliniază feminitatea şi individualitatea celei care le poartă. Totodată, fabrica de confecţii „Ionel” are parteneriate cu mai multe branduri de talie mondială, printre care celebrele „Tommy Hilfiger”, „Patrizia Pepe”, „Gerry Weber”, „Luisa Spagnoli”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău