VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Gura Căinarului
Locul 32

Gura Căinarului

Comentează

Compania „RusnacMoldaqua” a devenit cunoscută datorită apei minerale naturale „Gura Căinarului”. Azi, în portofoliul companiei se regăsesc mai multe branduri apreciate în Moldova.

La început a fost un izvor. De 130 de ani, băştinaşii l-au considerat o comoară şi i-au consumat apa fiind convinşi că face minuni. Povestea modernă a apei minerale „Gura Căinarului” începe în 1998, când acest produs a apărut pe tejghele.   

După nenumărate testări ale apei din izvorul nr. 3 din satul Gura Căinarului, raionul Floreşti, rezultatele finale au indicat o calitate uimitoare. Asta le-a dat aripi producătorilor pentru a-şi porni afacerea şi pentru a lansa un brand moldovenesc puternic. Noul produs a fost botezat cu numele satului în care a şi izvorât apa, o zonă ecologică. Proprietarii şi-au dorit ca denumirea să se asocieze cu un sătuc îndepărtat, izolat, departe de şosele, oraşe şi întreprinderi.

Compania lucrează cu materie primă costisitoare şi de calitate. Apa „Gura Căinarului” este îmbuteliată cu ajutorul utilajelor nemţeşti, pe care nicio altă companie moldovenească din domeniu nu le are în dotare. În decembrie 2007, „Gura Căinarului” a suferit modificări de design, cu scopul de a moderniza produsul, dar astfel încât acesta să rămână uşor de identificat. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău