VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Dansicons
Locul 16

Dansicons

Comentează

Cifra

260
de persoane lucrează astăzi la compania „Dansicons” SRLValentin Braşovschi

Directorul „Dansicons” SRL

Are experienţă în domeniul construcţiilor civile şi construirea complexelor cu menire social-culturală.

Această companie de construcţii a împlinit recent un deceniu de activitate. „Dansicons” şi-a făcut loc încet şi sigur în sfera construcţiilor din Moldova şi se bucură azi de un succes meritat.

Compania „Dansicons” SRL a fost fondată la 1 noiembrie 2002. Brandul propriu-zis apare însă mult mai târziu, abia în 2008. Necesitatea creării unui brand vine odată cu extinderea activităţii, fiind astfel adoptată o strategie prin care compania s-a diferenţiat de multitudinea de întreprinderi ce exercitau activităţi similare. Compania avea la început trei angajaţi, iar astăzi a ajuns la 260. Iniţial bugetul care a stat la baza fondării întreprinderii era unul relativ redus, dar pe parcursul activităţii cifra de afaceri a crescut semnificativ.

Logotip şi slogan
Logotipul „Dansicons” este o idee exclusivistă a fondatorului companiei. Diagrama reprezintă un grup de edificii de diferite dimensiuni, conturate cu un bleu electric. Compania avea la început sloganul „Cu noi viaţa e mai confortabilă”, apoi acesta a fost schimbat cu altul: „Construim azi, cu gândul la ziua de mâine”, care în viziunea PR-iştilor companiei sună credibil, mai puternic şi inspiră încredere.

Promovare
Maniera de promovare a brandului „Dansicons” a fost foarte discretă la început. Aceasta a avut loc prin intermediul beneficiarilor de servicii, care dacă erau mulţumiţi de calitatea lucrărilor,  recomandau şi altor persoane serviciile companiei. Ulterior, după ce volumul lucrărilor i amploarea proiectelor a crescut, s-a simţit necesitatea de a promova imaginea prin diverse canale mediatice, televiziunea fiind cel mai puternic factor de informare.

Premii
În perioada activităţii sale, „Dansicons” a obţinut mai multe diplome, printre care în 2009 „Diplomă pentru merite deosebite în dezvoltarea şi prosperarea comunei Stăuceni”. Mai apoi primeşte „Diploma pentru merite deosebite şi rezultate înalte obţinute în cadrul implementării proiectului «Construcţia locuinţelor sociale»”, finanțate de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, ş.a.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău