VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
DESSANGE
Locul 8

DESSANGE

Comentează

Cifra

1000
saloane DESSANGE
activează în 45 de ţăriSvetlana Dadekina

Manager

Are 29 de ani, este căsătorită şi are o fetiţă. Deţine funcţia de manager al salonului DESSANGE de la începutul anului 2012.

Prima franciză de salon de frumuseţe a unui brand francez în Moldova, DESSANGE a urcat repede în topuri şi s-a plasat printre preferatele femeilor care vor să arate impecabil, dar şi ale bărbaţilor cărora le place să se îngrijească.

Salonul de frumuseţe DESSANGE se poziţionează pe segmentul saloanelor de lux, utilizând produse şi instrumente originale de cea mai înaltă calitate. Pentru a oferi servicii exclusive clienţilor săi, salonul îşi sigură angajaţii cu master-classuri ţinute de maeştrii make-upului şi coafurii, dar şi cu schimburi de experienţă în saloanele DESSANGE din Franţa.

Istoria brandului
La fel ca multe alte branduri de succes din lume, şi acesta poartă numele fondatorului său – Jaques Dessange, care este, printre altele, creatorul celebrului stil coiffé-décoiffé. În 1945, el s-a stabilit la Paris, iar în 1949 şi-a deschis propriul salon de frumuseţe, nu departe de Champs-Élysées. În 1954, Jaques decide să-şi creeze un brand propriu şi se asociază cu principalii săi colaboratori pentru a crea şi a dezvolta saloanele „Jacques Dessange”. Prima franciză DESSANGE a apărut în 1975, în oraşul francez Le Havre. În 1980 a fost lansat centrul de studii „Jaques Dessanges”, iar peste zece ani – laboratorul omonim pentru crearea produselor cosmetice.

În 2004, marca a fost supusă unui rebranding, devenind cea pe care o cunoaştem astăzi – DESSANGE, iar din 2008, aceasta este reprezentată oficial în Republica Moldova. La moment, DESSANGE există în 45 de  ţări, ceea ce înseamnă peste 1000 de saloane de frumuseţe, în jur de 8000 de profesionişti şi 700 de şcoli în care învaţă 10.000 de meşteri.

Sloganul companiei, „Frumuseţea are un nume – DESSANGE”, exprimă esenţa activităţii sale şi sugerează gama vastă de servicii pe care le oferă salonul. Pe lângă obiţnuitele machiaje şi coafuri, aici se fac tratamente pentru păr şi proceduri pentru mâini, picioare şi corp.

Premii
În fiecare an, DESSANGE este partenerul oficial al Festivalului de la Cannes, al Festivalului de Film American din Deauville şi al premiilor „César du cinéma”, echivalentul francez al Oscarului.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău