VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Zahăr Cinci Inimioare
Locul 81

Zahăr Cinci Inimioare

Comentează

Cifra

928.867.042
de lei a fost cifra de afaceri a „Südzucker Moldova” în 2011Alexander Koss

Spicherul Comitetului de conducere

Are 57 de ani, studii tehnice şi economice superioare, e doctor în ştiinţe. Din 2002 lucrează alături de concernul „Südzucker AG” în cadrul proiectului din Moldova. În iulie 2004 a fost ales preşedinte al Consiliului Uniunii Producătorilor de Zahăr din RM. Este căsătorit, are trei copii.

„Zahăr Cinci Inimioare” este primul brand de zahăr lansat de compania „Südzucker Moldova”, fiind, totodată, marca premium a companiei şi unul dintre cele mai populare branduri din Moldova.

Una din campaniile de promovare a acestui brand vine cu sloganul „Vedetă în bucătăria ta!”, titlu pe care „Zahăr Cinci Inimioare” şi l-a însuşit şi îl păstrează în continuare.

Istoria brandului
„Zahăr Cinci Inimioare” a apărut în 2001, odată cu apariţia companiei moldo-germane „Südzucker Moldova”. Noua marcă comercială şi-a câştigat încrederea consumatorilor chiar de la început, iar faima produsului a continuat mereu să crească. Orice cumpărător poate găsi fără greş pe raft „Zahăr Cinci Inimioare”, îmbrăcat în tradiţionalul ambalaj alb-roşu de pe care nu lipsesc cele cinci inimioare.

Produse noi
Din decembrie 2009, compania a venit cu mai multe surprize pentru consumatorii săi, lansând o serie de produse noi, indispensabile în orice bucătărie sau birou. Astăzi, „Zahăr Cinci Inimioare” poate fi găsit şi în varianta baghete, foarte comode pentru birouri şi localuri, în ambalaje de 750 g şi de 1 kg, şi cubuleţe, în ambalaj de 750 g, care ne amintesc de copilărie. Din gama de produse ale brandului „Zahăr Cinci Inimioare”mai fac parte zahărul brun „Golden Granulated”
şi „Demerara”, ambele în ambalaje de 500 g.

Acest tip de zahăr e recunoscut pentru conţinutul său de vitamine. Este un zahăr ecologic, nerafinat. Pentru cei curioşi, acest tip de zahăr se formează prin evaporarea sucului din trestie, extras pe cale naturală prin centrifugare. Astfel, zahărul brun posedă nu doar culoare şi aromă deosebite, dar şi minerale naturale.

Promovarea brandului
Deşi e deja o „vedetă în bucătărie”, aşa cum sună şi sloganul brandului „Zahăr Cinci Inimioare”, managerii companiei „Südzucker Moldova” au lansat de curând prima campanie de amploare pentru promovarea mărcii. Este vorba de mai multe panouri stradale, dar şi de primul spot publicitar „Zahăr Cinci Inimioare”.

Premii
Compania „Südzucker Moldova” participă la concursuri naționale. Astfel, marca „Zahăr Cinci Inimioare” a devenit de două ori deţinătoarea premiului principal „Mercuriul de Aur” la concursul anual republican „Marca Comercială”, a luat medalia de aur, dar şi numeroase nominalizări în cadrul aceluiaşi concurs de apreciere a consumatorilor.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău