VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Cavio
Locul 5

Cavio

Comentează

Cifra

Showroomul CAVIO are o
suprafaţă de peste
1000 m2

Printre brandurile de mobilă şi accesorii de interior, CAVIO se remarcă datorită unui stil aparte. Se poziţionează pe piaţă ca un brand de lux, destinat persoanelor care ştiu să aprecieze o piesă stilală şi de calitate superioară.

Interiorul CAVIO reflectă o atitudine inovativă a calităţii vieţii, exprimată printr-o amenajare specială a mobilierului. Inspirată de cultul şi adâncimea flerului italian, fiecare dintre colecţiile CAVIO narează despre oraşe, destinaţii sau idei care întruchipează o călătorie în timp între clasic şi contemporan. Mobilierul CAVIO este realizat într-o manie-ră unică, cu note uşoare de romantism istoric italian, unde simbioza dintre frumos şi confortabil era apreciată şi căutată. O atitudine aparte a căpătat şi noţiunea de BENVENUTI A CASA, al cărei laitmotiv este de a crea o atmosferă de bunăstare şi confort atât în interior, cât şi în viaţă. CAVIO a moştenit tradiţiile autentice ale meşteşugului italian, combinându-le cu virtuozitate cu ultimele tendinţe în lumea designului, exprimate prin forme şi texturi. Pentru cei care îşi doresc un interior clasic, actualizat cu pete de culoare moderne, CAVIO oferă soluţii conceptuale interiorului dorit.

Oficiul tehnic al companiei cu sediul la Verona, Italia, efectuează un control riguros și exigent al calităţii, garantând autenticitate şi calitate fiecărui produs care poartă semnătura mărcii CAVIO. Aflându-se în continuă dezvoltare, CAVIO oferă oportunităţi reale de amenajare şi de decorare a interiorului, generând fericirea și prosperitatea pe care şi-o doreşte fiecare familie.

CAVIO în Moldova
Reprezentanţa CAVIO în Moldova împlineşte, în acest an, şapte ani de activitate. În acest timp, clienţii au reuşit să îndrăgească şi să aprecieze calitatea mobilierului CAVIO. Brandul oferă 1000 de metri de interior conceptual amenajat şi decorat în stil CAVIO. Showroomul CAVIO reprezintă o casă, Casa CAVIO, în care fiecare dintre oaspeţi are posibilitatea să se inspire din soluţiile reale de interior.

CAVIO Chişinău depune toate eforturile pentru ca clientul să beneficieze de noile colecţii de mobilă concomitent cu apariţia acestora pe pieţele externe. Noua colecţie Verona, expusă pentru prima dată la Expoziţia Internaţională de Mobilă „I Saloni” 2012 din Milano, Italia, promite a fi una dintre cele mai aşteptate evenimente pentru acest sfârşit de an. CAVIO are un auditoriu care apreciază eforturile depuse la crearea interiorului din showroom.

După şase ani de activitate, se poate afirma că brandul CAVIO are un nume impunător în cercurile de elită ale ţării. Deseori interiorul CAVIO reprezintă busola de orientare pentru interiorul dorit, iar clienţii, mulţumiţi de rezultat, recomandă acest brand și altor persoane. În medie, 90 la sută dintre clienţi vin aici prin recomandări, iar acest indicator vorbeşte de la sine.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău