VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Caffe Graffiti
Locul 29

Caffe Graffiti

ComenteazăAla Vengher

Director general

S-a născut în oraşul Comrat. A absolvit Academia de Studii Economice, specialitatea contabilitate şi analiza afacerilor.

Deschis acum doi ani, „Caffe Graffiti” a urcat rapid în topul celor mai populare localuri printre locuitorii capitalei şi oaspeţii ei.

Localul s-a deschis în mai 2010, oferind publicului un spaţiu în care stilul urban se combină perfect cu elementele de glamour. Aici domneşte un cult al stilului, al gustului şi al libertăţii, „Caffe Graffiti” fiind unul din localurile cu o personalitate puternică, deosebit de toţi concurenţii săi. Patroana localului, femeia de afaceri Ala Vengher, spune că a vrut să creeze mai mult decât un simplu local – un stil de viaţă, o metodă caracteristică de existenţă, de muncă şi de odihnă. Ea se conduce după principiul „muncim intensiv şi eficient şi ne odihnim la fel de energic şi bine”. Pentru a avea puteri şi dorinţă pentru ambele, trebuie să ne aprovizionăm organismul cu energie, sau, mai simplu spus, să mâncăm gustos şi să ne odihnim plăcut.

Public ţintă
Deşi nu are un public ţintă strict definit, acest local se potrivește mai mult pentru oamenii de succes, oamenii de afaceri, oamenii de artă şi oamenii stilaţi, care-şi prețuiesc individualitatea şi comunicarea unii cu alţii. Aici fiecare va găsi o părticică din sine. În acest local nu sunt hotare şi limite, aici domneşte doar cultul mâncării şi al odihnei!

Localul oferă bucătărie japoneză, italiană şi europeană, pe gustul oricui. Spre deliciul oaspeţilor, la „Caffe Graffiti” se organizează, în fiecare vineri şi sâmbătă, pre-party cu o incitantă echipă de PJ. Localul a devenit celebru şi datorită jocurilor „Mafia”, organizate periodic, cu participarea vedetelor autohtone.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău