VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
  Ediţia     |  2012   |  2007-2008
Art-Granit
Locul 4

Art-Granit

Comentează

CIFRA

15 persoane
formează echipa „Art-Granit”
Marcel Vutcariov

Director

S-a născut la 1 mai 1985.  A absolvit Academia de Studii Economice din Moldova, Facultăţile de Relaţii Economice Internaţionale şi Drept economic.

O companie cu o specializare îngustă îşi găseşte mai uşor un loc pe piaţă. Drept exemplu serveşte compania „Art-Granit”, care în trei ani de activitate a devenit cunoscută şi solicitată pe piaţa de profil din ţară.  

Compania „Art-Granit” SRL a fost fondată în 2009 şi avea atunci trei angajaţi. În trei ani de activitate pe piaţa din Moldova, firma s-a dezvoltat considerabil, mărindu-şi echipa de cinci ori şi formându-şi un portofoliu de clienţi importanţi. Printre ei se numără „Most”, „Graffiti”, „Lazy Café”, hotelul „Budapest”, magazinele „IMC Market” şi „Rich Story”, „Patria Loteanu”, „Porsche Centru”, „Flamingo”, „Cristal” ş. a.

Istoria brandului
Denumirea companiei, „Art-Granit”, gândită de fondatorul ei, exprimă domeniile de activitate ale companiei – tot ce înseamnă arta de prelucrare a pietrei. Şi sloganul este la fel de expresiv: „Designed by nature. Made for Life”, ceea ce, în traducere din engleză, înseamnă „creat de natură, făcut pentru viaţă”. „Art-Granit” oferă o gamă largă de produse din piatră artificială şi baghetă. Este prima companie autohtonă specializată în producerea blaturilor de bucătărie, tejghelelor de bar, chiuvetelor, pervazurilor, scărilor din piatră artificială şi cuarţ. „Art-Granit” este reprezentant oficial al companiilor „Samsung Staron” (Coreea) şi „Technistone” (Cehia).

Promovarea brandului
În prima perioadă după lansarea companiei, marca era promovată prin calitatea produsului final şi respectarea termenilor, precum şi maxima seriozitate din partea întregii echipe. Astăzi, publicitatea companiei apare la radio şi în reviste de specialitate. O metodă la fel de eficientă este şi participarea la expoziţii. Pentru promovare, în prezent se alocă 10% din vânzări.

Baghetă
Compania „Art-Granit” oferă un sortiment vast de baghetă pentru înrămarea lucrărilor artistice pe orice suport – pânză, hârtie, goblen, batic, papirus, stofe decorative, oglinzi şi, desigur, fotografii de orice dimensiune. Forma ramei poate fi clasică – dreptunghiulară sau pătrată, dar şi ovală, hexagonală sau octogonală. De asemenea, compania oferă şi picturi înrămate, executate în diverse tehnici şi tematici. Gama propusă include peste 200 de modele de baghetă din lemn (Italia, Turcia, China) şi peste 300 de modele din plastic, toate cu lăţimea între 1 şi 15 cm.

Piatra artifială „Staron”
„Staron” este o marcă celebră de piatră artificială, produsă de corporaţia sud-coreeană „Samsung”. Datorită componenţei sale – smoală de acril la bază, aditivi minerali şi umplutură naturală – această piatră poate avea o gamă vastă de facturi şi culori. Colecţia „Staron” numără astăzi 90 de nuanţe şi 7 tipuri de structură – fără granule, cu granule mici, de cuarţ şi de granit. Datorită acestei varietăţi, piatra poate înlocui cu succes lemnul, sticla sau metalul acolo unde aceste materiale nu pot fi folosite. Piatra artificială „Staron” este la fel de rezistentă ca şi cea naturală, dar, spre deosebire de aceasta, nu se îmbibă cu apă, grăsimi şi particule de murdărie. Datorită calităţilor sale igienice şi rezistenţei la temperaturi de până la +120°С, ea este materialul perfect pentru bucătărie. Noua linie de piatră artificială „Tempest” oferă posibilităţi şi mai mari, pe lângă gama de culori moderne. Această piatră devine modelabilă dacă e supusă la temperaturi mari, ceea ce permite realizarea unor forme deosebite în bucătărie sau în baie. Pentru piatra „Tempest”, producătorul oferă o garanţie de 15 ani.

„Technistone”
Blatul de bucătărie de marca „Technistone” are în componenţa sa 90% de cuarţ, un mineral natural foarte rezistent. Din acest motiv, nu are de suferit din cauza produselor chimice şi abrazive utilizate la îngrijirea bucătăriei. Acest material e rezistent la umiditate şi temperaturi înalte şi nu dăunează sănătăţii. Datorită frumuseţii naturale a materialului din care este făcut, blatul de bucătărie „Technistone” se diferenţiază printr-un ozor unic şi o gamă bogată de culori şi nuanţe. Dar cel mai important avantaj al blatului din cuarţ se consideră luciul natural. Deoarece acest mineral nu este o piatră poroasă, umezeala şi murdăria nu pătrund înăuntrul acestor blaturi şi nu le deteriorează.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău