VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
beauty
Iulie 2006, Nr. 27-28

beauty

Comentează   |   Cuprins

la prairie
+  SOLEIL SUISSE


Cremă protectoare, regeneratoare cu SPF50. Crema stimulează procesul de regenerare celulară, protejează pielea de razele ultraviolete şi factorii nocivi. Totodată, crema hidratează pielea şi uniformizează culoarea tenului.
Produs nou în vânzare din iulie în Reţeaua de Farmacii “Felicia”.

CLAR INS  
Supra Serum
Haute Exigence
Multi-Intensif


Experimentaţi noul produs Supra Serum. Este o inovaţie care oferă protecţie contra factorilor depresivi pentru ţesătura pielii. Tratamentul intensiv  redă aspectul catifelat al pielii. La bază stau extracte vegetale ce stopează apariţia ridurilor. Pielea devine mai fermă şi mai luminoasă.
Produs nou în vânzare din iulie în Reţeaua de Farmacii “Felicia”.       

KLERAL System
(loţiune- concentrat mulivitaminic reparatoriu),
Ampol Silk Fluid, 10 fiole


Completează linia de tratament reconstructiv pentru păr deteriorat (colorat, permanentat), conţinând concentrat multivitaminic pentru refacerea cheratinei. Odată aplicat, penetrează în firul de păr, asigurându-i constant nutriţia necesară până la următoarea aplicare. Extrem de eficient, dacă e folosit în combinaţie cu toată gama.
Preţ  260 lei,
Farmaciile „Felicia”
şi „Farmacia Familiei”

MARY COHR
Spray Ultra Bronzant  


Este un ulei fin care va lăsa pielea şi mai catifelată în urma bronzului.Va proteja culoarea şi va da strălucire pielii. Se foloseşte pe tot corpul  chiar şi în timp ce vă bronzaţi. Pielea va arăta impecabil.
Pret 480 lei,  salon CRISTIS.

Ultraviolet Man Colors of Summer

Parfumul cu miros de grapefruit îţi conferă energie şi poftă de aventură. Proaspăt, seamănă cu un cockteil cu o aromă nouă ce nu poate fi confundată cu nimic.
Preţ 780 lei, magazinele “Ovico”


Ultraviolet Colors of Summer

Noul miros de nectar amestecat cu grapefruit, îi va face pe cei din preajma ta să simtă o delicată provocare a unui parfum uşor creat din aromele unui cockteil de vară.
Preţ 780 lei, magazinele “Ovico”


SHISEIDO
Benefiance


Luxul absolut pentru pielea dumneavoastră. Crema ideală pentru combaterea factorilor negativi provocaţi de stres. Este recomandabil pentru pielea în vârstă. Se aplică dimineaţa şi seara.
Produs nou în vânzare din iulie în Reţeaua de Farmacii “Felicia”.


GUINOT
Microbiotic Mousse Purifiante  


Vrei ca pielea ta grasă să  arate impecabil în timpul verii? Acest produs este exact ceea ce vă doriţi. Conceput pentru piele grasă purifică si conferă acesteia un ten mat pentru tot parcursul zilei. Poate fi folosit în fiecare zi dimineaţa şi seara.
Preţ  624lei, salon CRISTIS.

GUINOT
Age logic Minceur


Ideal pentru tratamentul anti-celulitic. Un produs în formă de spray care se aplică uşor. Se foloseşte dimineaţa şi seara masându-se în zonele sensibile. Are un miros plăcut şi nu lasă urme pe haine.
Preţ 592 lei, Salon CRISTIS.

Burberry London For Women

Cald, elegant şi plin de stil. Noul parfum cu note puternice şi persistente de trandafir, iasomie şi clemantină, conferă o nuanţă cu caracter inedit. Această aromă trădează un stil cosmopolit londonez, inspiră independenţă şi un sentiment calm de încredere în propriile forţe.
Preţ 860 lei, magazinele “Ovico”

KLERAL System  
ACQUA SOLARE


Loţiune intensificatoare a bronzului, 500 ml
Preţ 159 lei.
Farmaciile „Felicia” şi „Farmacia Familiei”

KLERAL System
Solare Balsam Oil


Balsam pentru păr, 200 ml, creat pentru restabilirea şi hidratarea părului deteriorat de acţiunea razelor solare şi a apei sărate sau clorinate. Cu puternic efect de condiţionare, restabileşte factorii biologici de protecţie ai firului de păr, reuşind în scurt timp să redea vitalitatea şi luciul părului, afectate în timpul vacanţelor la mare.
Preţ 140 lei.
Farmaciile „Felicia” şi „Farmacia Familiei”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău